Ανακοινώθηκε η τιμή για το νέο Opel Adam Rocks

Ανακοινώθηκε η τιμή για το νέο Opel Adam Rocks
Το Adam Rocks ξεκινά την εμπορική του πορεία με την Opel να κάνει την επίσημη ανακοίνωση στην έκθεση Αυτοκινήτου της Λειψίας.

Από τις 30 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμο το νέο μικρό της Opel με τον ξεχωριστό χαρακτήρα και τη μοναδική προσωπικότητα. Το Adam Rocks παρουσιάστηκε και στο σαλόνι Αυτοκινήτου της Λειψίας, όπου οι Γερμανοί έκαναν την επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεσή του και την τιμή του.

Στην Γερμανία λοιπόν το αυτοκίνητο θα κοστίζει στη βασική του έκδοση 15.900 ευρώ, τιμή που κατά προσέγγιση θα ισχύ και για την ελληνική αγορά. Ακόμα και στη βασική του έκδοση, το ADAM ROCKS προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα στάνταρ εξοπλισμού, που περιλαμβάνει A/C, δερμάτινο τιμόνι, θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, cruise control και συνδεσιμότητα κινητού τηλεφώνου Bluetooth. Επίσης στάνταρ είναι η μοναδική υφασμάτινη οροφή Swing Top του ROCKS, που ανοίγει ηλεκτρικά σε πέντε μόλις δευτερόλεπτα, καθώς και ένα εξατομικευμένο κλειδί. Στον επιπλέον εξοπλισμό ανήκει το σύστημα infotainment IntelliLink της Opel.

Το Adam Rocks με μήκος 3,75 μ. ξεχωρίζει από τις απλές εκδόσεις του μικρού Opel, χάρη στα προστατευτικά πλαστικά που διαθέτει περιμετρικά του αμαξώματος, τους νέους προφυλακτήρες, την στάνταρτ υφασμάτινη οροφή Swing Top και την αυξημένη κατά 15 χιλ. απόσταση από το έδαφος.

Στους νεοτερισμούς που κουβαλάει μαζί του είναι ο κινητήρας 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo, ο οποίος διακρίνεται για τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τους μειωμένους κραδασμούς και επίπεδα θορύβου σε σχέση με άλλα 3κύλινδρα σύνολα.

Η απόδοσή του είναι 90 και 115 ίπποι, ανάλογα με την έκδοση, με τη ροπή να αγγίζει τα 166 Nm και να είναι διαθέσιμη από πολύ χαμηλές στροφές, ενώ σε κάθε περίπτωση πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων Euro 6.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!