Διαψεύδει η Caterham για πώληση

Νίκος Τσιώκος
Διαψεύδει η Caterham για πώληση
Η Caterham διέψευσε τις φήμες για πώλησή της, με τον Τόνι Φερνάντες να τονίζει πως στη μαλαισανή ομάδα είναι ανοιχτοί μόνο σε επιπλέον επενδυτές.

Έντονες είναι οι φήμες τις τελευταίες 24 ώρες για πώληση της Caterham, με τη μαλαισιανή ομάδα να παίρνει αμέσως θέση. Συγκεκριμένα, διευκρίνησε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο πώλησης διαψεύδοντας τα όποια δημοσιεύματα υπήρξαν σε Sky Sports και espn.

Μάλιστα, φιλοξενείται και δήλωση του Τόνι Φερνάντες, που τονίζει ότι η αναμονή επιπλέον επενδυτών δε σημαίνει ότι θα πουλήσει κιόλας. «Παρά τις φήμες, η Caterham δεν είναι προς πώληση. Οι φήμες που κυκλοφορούν είναι εκ των πραγμάτων αναληθείς.

Είναι, ωστόσο, αλήθεια ότι το γκρουπ αναζητά επιπλέον επενδυτές καθώς επιδιώκει να εκπληρώσει τα φιλόδοξα σχέδια για την εξέλιξη. Οι μέτοχοι του γκρουπ, Τόνι Φερνάντες και Ντατούκ Καμαρούντιν Μεράνουν, παραμένουν εξ' ολοκλήρου δεσμευμένοι με τη μάρκα της Caterham», είναι η διευκρίνηση της ομάδας του Λίφιλντ, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις.

«Η Caterham δεν είναι για πώληση. Λατρεύουμε ό,τι χτίζουμε και πάντα ανυπομονούμε για επιπλέον επενδυτές. Δεν διαφέρει από το πώς ξεκινήσαμε την AirAsia. Ναι, προκαλούμε τους εαυτούς μας και παίρνουμε αποφάσεις στα πάντα από τη δομή μέχρι και τα έργα μέσα στο γκρουπ. Αυτό δε σημαίνει ότι πουλάμε», αναφέρει στη δήλωσή του ο Φερνάντες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!