Pulsar το νέο παιδί της Nissan

Pulsar το νέο παιδί της Nissan
Μετά τα Qashqai, Juke και X-Trail, που παρουσίασε πρόσφατα η Nissan, το Pulsar είναι το νέο παιδί της που θα μας παρουσιάσει επίσημα στις 20 Μαΐου.

Η Nissan φαίνεται ότι βρίσκεται σε μια περίοδο ιδιαίτερα δημιουργική, αφού την παρουσίαση του ενός μοντέλου διαδέχεται η άλλη. Οδηγήσαμε το νέο Qashqai, είδαμε πρόσφατα στην Έκθεση της Γενεύης την παρουσίαση του ανανεωμένου Juke, με το μεγαλύτερο X-Trail να έρχεται να προστεθεί πρόσφατα στην πλούσια νέα γκάμα της.

Ωστόσο, τα νέα για τη Nissan, ή αν θέλετε και για το αγοραστικό κοινό, δεν σταματούν εδώ. Μια ακόμα παρουσίαση, ενός μοντέλου που ανήκει στη σημαντικότερη και πιο εμπορική κατηγορία, αυτή των μικρομεσαίων, έρχεται να πάρει σειρά.

Στις 20 Μαΐου η Nissan θα παρουσιάσει επίσημα ένα μοντέλο, το όνομα του οποίου έχει μεγάλη ιστορία, με ρίζες στο 1978. Πρόκειται για το Pulsar, ένα όνομα που χρησιμοποιείται ευρέως, κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών, για τα μοντέλα που προορίζονται για τις αγορές της Ασίας και της Ωκεανίας. Επιπλέον, το εμπορικό σήμα Pulsar εμφανίστηκε και σε ορισμένες ευρωπαϊκές αγορές στις αρχές του 1990 και αφορούσε το μοντέλο N14.

Το Pulsar είναι ένα πεντάθυρο hatchback, το οποίο σύμφωνα με τη Nissan διακρίνεται για τους χώρους, την ποιότητα, αλλά και τις καινοτομίες που θα εισάγει, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας στη Βαρκελώνη και θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!