Στον αστερισμό της έκθεσης «Αυτοκίνηση Fisikon» (gTV)

Gazzetta team
Στον αστερισμό της έκθεσης «Αυτοκίνηση Fisikon» (gTV)
Η έκτη εκπομπή Αυτοκινήτου του GazzettaTV, είναι αφιερωμένη στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Fisikon» στις πολλές Πανελλήνιες παρουσιάσεις που έγιναν και στην Πανευρωπαϊκή παρουσίαση του Nissan Leaf.

Φτάσαμε ήδη στην έκτη εκπομπή αυτοκινήτου, που είναι αφιερωμένη στην Αυτοκίνηση Fisikon, την επίσημη έκθεση αυτοκινήτου στη χώρα μας.

Οι 15 Πανελλήνιες πρεμιέρες, αλλά και η Πανευρωπαϊκή παρουσίαση του Nissan Leaf, εγγυώνται αυξημένο ενδιαφέρον για την έκθεση, που φιλοδοξεί να σπάσει το ρεκόρ των 77.000 επισκεπτών του 2016.

Επίσης επισκεπτόμαστε το περίπτερο της ασφαλιστικής εταιρείας Anytime στην έκθεση «Αυτοκίνηση», όπου περιμένουν πολλές εκπλήξεις τους επισκέπτες.

Μαθαίνουμε όλες τις πληροφορίες για την έλευση για το Nissan Leaf στην Ελλάδα, που αποτελεί best seller των ηλετρικών αυτοκινήτων σε όλον τον κόσμο.

Αποκαλύπτουμε τα πράσινα μοντέλα της έκθεσης αλλά και την ελκυστική προσφορά της Fisikon για τα μοντέλα φυσικού αερίου προς τους επισκέπτες της έκθεσης.

Και τέλος υποκλινόμαστε στο ατελείωτο ταλέντο του Πρωταθλητή πλέον MotoGP Μαρκ Μάρκεζ, που δεν πέφτει ακόμα και όταν... έχει πέσει!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!