Μπορεί και τίτλο στο Όστιν ο Χάμιλτον

Gazzetta team
Μπορεί και τίτλο στο Όστιν ο Χάμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον μπορεί να κατακτήσει ακόμα και τον τίτλο στο Όστιν, αν πάρει 17 βαθμούς περισσότερους από τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Τα προβλήματα του Σεμπάστιαν Φέτελ στους τελευταίους τρεις αγώνες έχουν φέρει μία διαφορά 59 βαθμών στη βαθμολογία μεταξύ του Γερμανού και του Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός έχει πανηγυρίσει δύο νίκες και μία δεύτερη θέση στους τρεις τελευταίους αγώνες και, πλέον, έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει ακόμα και τον τίτλο στο Γκραν Πρι των ΗΠΑ, που θα διεξαχθεί στο Όστιν σε περίπου δύο εβδομάδες (20-22/10). Πώς γίνεται αυτό;

Αν ο πιλότος της Mercedes πάρει τη νίκη και ο Φέτελ βρεθεί από την έκτη θέση και πίσω, ή αν τερματίσει δεύτερος και ο πιλότος της Ferrari από την ένατη θέση και πίσω, τότε τελειώνει η υπόθεση τίτλος για φέτος.

Με άλλα λόγια, ο Χάμιλτον θέλει 17 πόντους περισσότερους από τον αντίπαλό του, τη στιγμή που στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας έχει το... πάνω χέρι με 8 νίκες έναντι 4 του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή.

Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα κατασκευαστών, η Mercedes θα κατακτήσει κατά πάσα πιθανότητα τον τέταρτο τίτλο της ιστορίας της, αφού για να μη γίνει αυτό, θα πρέπει η Ferrari να πάρει 17 βαθμούς περισσότερους από τα «ασημί βέλη», κάτι που έχει γίνει μόνο στο Μονακό.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η... πλάστιγγα γέρνει υπέρ του Χάμιλτον, όχι μόνο λόγω της διαφοράς, αλλά και λόγω της καλής παράδοσης που έχει δημιουργήσει εκεί. Έχει κερδίσει τα 5 από τα 6 Γκραν Πρι, εκ των οποίων οι 3 νίκες είναι συνεχόμενες τα τελευταία χρόνια, ενώ το 2015 «κλείδωσε» τον τίτλο στον συγκεκριμένο αγώνα, με τη νίκη απέναντι στον Νίκο Ρόσμπεργκ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!