Με πολλές ανατροπές το Ράλι Ισπανίας

Πέτρος Πιτσίνης
Με πολλές ανατροπές το Ράλι Ισπανίας
Θεαματικά γρήγορα αλλάζουν τα δεδομένα στο Ράλι Ισπανίας, με τη Hyundai να έχει διπλή εγκατάλειψη, όταν οι δύο οδηγοί της προσέκρουσαν στον ίδιο βράχο και βγήκαν εκτός.

Ο Κρις Μικ με το Citroen του έχει το «πάνω κεφάλι» αυτή τη στιγμή στο Ράλι Ισπανίας, χάρη στην πολύ καλή εμφάνισή του αλλά και λόγω της ατυχίας της Hyundai. Η ομάδα, ενώ ήταν πολύ ανταγωνιστική και οι δύο οδηγοί της σε καλές θέσεις (πρώτος ο Μίκελσεν εχθές, δεύτερος ο Σόρντο σήμερα), δεν κατάφερε να διακριθεί λόγω της διπλής εγκατάλειψης. Ένας βράχος ήταν η αιτία, πάνω στον οποίο έπεσαν και οι δύο, βγαίνοντας εκτός αγώνα.

Έτσι, ο Σεμπάστιαν Οζιέ και ο Τανακ βρέθηκαν στη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα, κάνοντας το 2-3 για την ομάδα της M-Sport και χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς για το πολυπόθητο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Ο Γιούχο Χάνινεν με την Toyota Gazoo Racing είναι στην τέταρτη θέση και την κορυφαία πεντάδα συμπληρώνει ο Τιερί Νιουβίλ της Hyundai, ο οποίος δείχνει δυνατός μετά την αντιμετώπιση του υδραυλικού προβλήματος που τον είχε απασχολήσει νωρίτερα. Κατά τα λοιπά, η έκβαση του αγώνα είναι ομαλή χωρίς περαιτέρω ατυχίες. Μόνο ο Όστμπεργκ, με το Ford Fiesta είχε μια έξοδο τις πρωινές ώρες όμως δεν τον επηρέασε σημαντικά. Δείτε τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της κορυφαίας εικοσάδας αναλυτικά, ακριβώς από κάτω.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!