Τα ατυχήματα της Σουζούκα (pics & vids)

Gazzetta team
Τα ατυχήματα της Σουζούκα (pics & vids)
Τρία ατυχήματα είχαμε στη Σουζούκα το Σάββατο (7/10) σε ελεύθερες και κατατακτήριες δοκιμές.

Μετά το χθεσινό του Κάρλος Σάινθ, είχαμε τρία ακόμη ατυχήματα στη Σουζούκα το πρωί και το απόγευμα του Σαββάτου. Σε πρώτη φάση ο Κίμι Ραϊκόνεν έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και κατέληξε στα προστατευτικά λάστιχα μεταξύ της όγδοης και της ένατης στροφής, ώστε να βάλει δουλειά στους μηχανικούς ενόψει των κατατακτηρίων δοκιμών, όπου ήρθε έκτος.

Το ίδιο έπραξε και ο Βαλτέρι Μπότας, αν και έγραψε τον πρώτο χρόνο στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών. Ο έτερος Φινλανδός του γκριντ γλίστρησε στην 13η στροφή, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον τοίχο και να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο πίσω δεξί μέρος του μονοθεσίου του. Σειρά πήρε ο Ρομάν Γκροζάν στις κατατακτήριες.

Ο Γάλλος έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στο Q2, αφού πάτησε εκτός πίστας, έκανε τετακέ και χτύπησε στις μπαριέρες στην τέταρτη στροφή για να έχουμε κόκκινες σημαίες και πρόωρο τέλος στο Q1 1:18 πριν το φινάλε. Μένει να δούμε, αν θα έχουμε και στον αγώνα της Κυριακής (8/10) κάποιο ατύχημα, που θα σταθεί η αιτία για να μπει το αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα ή ακόμα και να έχουμε διακοπή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!