Αλλαγή κιβωτίου και ποινή για Μπότας

Gazzetta team
Αλλαγή κιβωτίου και ποινή για Μπότας
Σε αλλαγή κιβωτίου ταχυτήτων στο μονοθέσιο του Βαλτέρι Μπότας προχώρησαν οι μηχανικοί της Mercedes και ο Φινλανδός τιμωρήθηκε με ποινή πέντε θέσεων στο γκριντ της Σουζούκα.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Με το πέρας των δύο πρώτων περιόδων των ελεύθερων δοκιμών, οι μηχανικοί της Mercedes αποφάσισαν ότι έπρεπε να αλλάξουν το κιβώτιο ταχυτήτων στο μονοθέσιο του Βαλτέρι Μπότας. Αυτό, όμως, δεν έχει συμπληρώσει έξι σερί αγώνες, με τον Φινλανδό να τιμωρείται με ποινή πέντε θέσεων στο γκριντ εκκίνησης του αγώνα της Κυριακής (8/10) στη Σουζούκα.

Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που τα «ασημί βέλη» άλλαξαν το κιβώτιο του Μπότας χωρίς να έχει περάσει τους έξι αγώνες, αφού το ίδιο έγινε και στη Μεγάλη Βρετανία τον Ιούλιο. «Ήταν σίγουρα καλύτερα τα πράγματα για μας απ' ό,τι πριν από έναν αγώνα στη Μαλαισία. Είναι ακόμα νωρίς, αλλά δεν ήταν κακή αρχή.

Ακόμα έχουμε κάποια προβλήματα με το μονοθέσιο και πρέπει να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα, αλλά τουλάχιστον είναι καλύτερα απ' ό,τι πριν από μία εβδομάδα. Είναι διαφορετική πίστα, με διαφορετικές θερμοκρασίες. Με τη μαλακή γόμα, το μονοθέσιο ήταν αρκετά εντάξει, αλλά έχουμε ακόμα λίγη δουλειά να κάνουμε στην απόδοση με την πολύ μαλακή γόμα», δήλωσε ο Μπότας πριν δεχτεί την ποινή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!