To Opel Grandland X πάει... τελικό

Πέτρος Πιτσίνης
To Opel Grandland X πάει... τελικό
Ανάμεσα στους φιναλίστ για τον πολυπόθητο τίτλο "Best Buy Cars of Europe" βρίσκεται το νέο SUV της Opel, χάρη στη σχεδίαση, την τεχνολογία και τα εξελιγμένα μηχανικά του σύνολα.

Δεν έχουμε πολύ καιρό που γνωρίσαμε για πρώτη φορά το Opel Grandland X και ήδη το νέο μοντέλο της γερμανικής μάρκας έχει καταφέρει να πείσει με τα προσόντα του. Άλλο ένα ισχυρό χαρτί που έχει στα χέρια του είναι η υποψηφιότητα για τον τίτλο "Best Buy Cars of Europe", με τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό να αποτελείται από επιτροπή δημοσιογράφων του ειδικού τύπου, από 31 ευρωπαϊκές χώρες.

Φτάνοντας στον τελικό, το δυναμικό συμπαγές SUV της Opel είναι ένας από τους έξι επικρατέστερους, σκληρούς διεκδικητές του τίτλου. Η επιτροπή AUTOBEST αξιολογεί τις υποψηφιότητες σε διάφορες κατηγορίες όπως ευελιξία, σχεδίαση και νέες τεχνολογίες σε συνδυασμό μαι με το δίκτυο τεχνικής υποστήριξης, τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και την τιμή.

Το νέο Opel Grandland X υπερέχει σε πολλούς τομείς: Μοντέρνες, αθλητικές γραμμές, γοητευτική off-road εμφάνιση και κλασικές αρετές SUV όπως υπερυψωμένη θέση καθισμάτων και καλή σφαιρική ορατότητα. Λάτρης της περιπέτειας, το νέο μοντέλο εξοπλίζεται με μία σειρά κορυφαίων τεχνολογιών όπως σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου πρόσφυσης IntelliGrip, ενώ διαθέτει άφθονους χώρους και ανέσεις για μέχρι πέντε επιβάτες.

Και όλα αυτά συνδυάζονται με μία ελκυστική σχέση κόστους / απόδοσης που βοήθησε το νέο SUV να φτάσει στον τελικό του AUTOBEST 2018. Η κρίσιμη απόφαση θα ληφθεί κατά τη διάρκεια πολυάριθμων test drives και άλλων μετρήσεων στην πίστα δοκιμών του = Vairano (Iταλία). Το όνομα του μοντέλου που θα αναδειχθεί “Best Buy Car of Europe” θα ανακοινωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!