Δεν πανικοβάλλεται ο Φέτελ

Gazzetta team
Δεν πανικοβάλλεται ο Φέτελ
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν πανικοβάλλεται, μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη Μαλαισία, και πιστεύει πως πρέπει να κερδίσει πολλούς αγώνες για να έχει πιθανότητες για τον τίτλο.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Τα προβλήματα της Μαλαισίας άφησαν πίσω τον Σεμπάστιαν Φέτελ στη μάχη του τίτλου, όμως ο Γερμανός δεν πανικοβάλλεται ενόψει του Γκραν Πρι της Ιαπωνίας. Μάλιστα, έκανε λόγο για σύμπτωση μεταξύ γεγονότων και αναφέρθηκε απλά στα όσα είχε να αντιμετωπίσει στη Σεπάνγκ.

«Είχαμε ένα πρόβλημα στη Μαλαισία εγώ και ο Κίμι, οπότε εννοείται ότι πρέπει να καταλάβεις κάποια πράγματα. Δεν πανικοβάλλομαι και δεν υπάρχουν μεγάλα σχέδια για αντίδραση. Ίσως να είναι κάποια σύμπτωση», είπε, αρχικά, από τη Σουζούκα. Όσο για τις ελπίδες τίτλου, ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να κερδίσει πολλούς αγώνες.

Βέβαια, απομένουν πέντε για το φινάλε της σεζόν και η διαφορά είναι στους 34 βαθμούς. «Είμαστε πίσω στη βαθμολογία, οπότε όλα εξαρτώνται από το τι κάνει η Mercedes. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο. Πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Δεν έχει σημασία πώς θα το πετύχουμε. Αν κερδίσουμε πολλούς αγώνες, θα έχουμε μία πιθανότητα», πρόσθεσε ο πιλότος της Ferrari. Τέλος, να σημειωθεί ότι σε περίπτωση περαιτέρω προβλημάτων, θα τελειώσει ουσιαστικά η υπόθεση τίτλος για τον Φέτελ, αφού θα... στενέψουν κι άλλο τα περιθώρια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!