«Πόλεμος» Ferrari και Mercedes για Φερστάπεν

Gazzetta team
«Πόλεμος» Ferrari και Mercedes για Φερστάπεν
Οι Ferrari και Mercedes αναμένεται να δώσουν μεγάλη μάχη την επόμενη χρονιά για να αποκτήσουν τον Μαξ Φερστάπεν.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Μπορεί φέτος να έχει μία μέτρια σεζόν, όμως ο Μαξ Φερστάπεν έχει προλάβει να κλέψει τις εντυπώσεις. Μάλιστα, ο Ολλανδός έχει προλάβει να γίνει το... μήλον της έριδος για τις Ferrari και Mercedes, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεγάλη μάχη την επόμενη χρονιά για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η βρετανική ιστοσελίδα standard.co.uk, οι δύο κορυφαίες ομάδες της Formula1 αυτή τη στιγμή θα μπουν σ' έναν... πόλεμο με προτάσεις για τον πιλότο της Red Bul. Επίσης, τονίζεται ότι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος οδηγός στην ιστορία του αθλήματος με ετήσιες απολαβές μέχρι 20 εκατομμύρια λίρες.

Βέβαια, να σημειώσουμε ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ έχει συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ και ο Λιούις Χάμιλτον βρίσκεται κοντά στο να ανανεώσει το δικό του με τη Mercedes. Έτσι, φαίνεται πως ο Φερστάπεν θα διεκδικήσει τη θέση των Βαλτέρι Μπότας, Κίμι Ραϊκόνεν. Από εκεί και πέρα, το ίδιο δημοσίευμα τονίζει ότι στη Ferrari πιστεύουν πως ο Φερστάπεν είναι πιο κοντά στο στιλ του Μίκαελ Σουμάχερ.

Όσο για τη Red Bull, θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να τον κρατήσει και μετά το 2018. «Πρέπει να αποδείξουμε στον Μαξ ότι είμαστε ακόμα η καλύτερη ομάδα για εκείνον. Του δώσαμε τη μεγάλη ευκαιρία και πήρε τη νίκη στον πρώτο του αγώνα μαζί μας και τώρα είχε αυτή την υπέροχη νίκη (στη Μαλαισία)», δήλωσε ο Κρίστιαν Χόρνερ. Κάτι που, βέβαια, είναι δύσκολο, αφού ο 20χρονος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των πρωτοπόρων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!