Το Range Rover Sport έρχεται ανανεωμένο (pics & vids)

Πέτρος Πιτσίνης
Το Range Rover Sport έρχεται ανανεωμένο (pics & vids)
Με το 2018 να πλησιάζει όλο και περισσότερο, η Sport έκδοση του Range Rover προετοιμάζεται για να το υποδεχτεί με περισσότερη ισχύ και νέες εκδόσεις!

Το Range Rover Sport δέχτηκε ένα facelift που θα του επιτρέψει να συνεχίσει την καλή του πορεία στην κατηγορία των γρήγορων μεγάλων SUV. Εμφανισιακά δεν αλλάζουν πολλά, με τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει περισσότερο να είναι η νέα μάσκα, τα φωτιστικά σώματα και ο προφυλακτήρας εμπρός. Στο εσωτερικό την παράσταση κλέβουν οι... δύο οθόνες των δέκα ιντσών, που εξυπηρετούν διαφορετικές λειτουργίες, όμως τα πραγματικά νέα έρχονται από τους κινητήρες.

Μια νέα υβριδική έκδοση, με το όνομα P400e πήρε θέση στην γκάμα και χρησιμοποιεί έναν τετρακύλινδρο δίλιτρο κινητήρα βενζίνης μαζί με έναν ηλεκτροκινητήρα. Συνολικά αποδίδει 404 ίππους και 640 Nm ροπής, επιταχύνει από στάση έως και τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε λίγο περισσότερο από έξι δευτερόλεπτα και συνεχίζει μέχρι και τα 220 χλμ./ώρα της τελικής ταχύτητας.

Οι μπαταρίες θέλουν 2 ώρες και 45 λεπτά για να γεμίσουν από άδειες και μπορούν να κινούν αποκλειστικά το Range για 50 χιλιόμετρα. Από την άλλη, όσοι δεν έχουν οικολογικό χαρακτήρα θα ενδιαφέρονται για το νέο Range Rover Sport SVR. Το μοντέλο εφοδιάζεται με ένα V8 μοτέρ των 5.0 λίτρων, με μηχανικό υπερσυμπιεστή και 575 ίππους απόδοση! Τα 0-100 χλμ./ώρα είναι υπόθεση μόλις 4,3 δευτερολέπτων, κάτι που το μεταμορφώνουν σε ένα από τα γρηγορότερα SUV.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!