Δοκιμές στη Williams για Κούμπιτσα, ντι Ρέστα

Gazzetta team
Δοκιμές στη Williams για Κούμπιτσα, ντι Ρέστα
Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι Ρόμπερτ Κούμπιτσα και Πολ ντι Ρέστα θα κάνουν δοκιμές με τη Williams, ώστε να αποφασιστεί ποιος θα πάρει τη θέση του Φελίπε Μάσα. Διαψεύστηκαν οι φήμες για ενδιαφέρον της Toro Rosso για τον Πολωνό.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Όλα δείχνουν ότι φέτος ο Φελίπε Μάσα θα αποσυρθεί από τη Formula1, κάτι που έκανε προσωρινά πέρυσι, και οι υποψήφιοι για μία θέση στη Williams είναι αρκετοί. Σύμφωνα με τον Τότο Βολφ, υπάρχει και η περίπτωση του Πασκάλ Βερλάιν, αλλά φαίνεται πως οι δύο βασικοί υποψήφιοι είναι οι Ρόμπερτ Κούμπιτσα, Πολ ντι Ρέστα.

Όπως αναφέρει το Motorsport Magazine, αμφότεροι θα κάνουν δοκιμές για λογαριασμό της ομάδας του Γκρόουβ, ώστε να ληφθεί η απόφαση ποιος θα πάρει τη θέση δίπλα στον Λανς Στρολ. Σε ό,τι αφορά τον Κούμπιτσα, υπήρξε μία φήμη για την Toro Rosso, αλλά αυτή διαψεύστηκε αμέσως από τον Κρίστιαν Χόρνερ.

«Κάναμε μία δοκιμή στον προσωμοιωτή μας για τη Renault. Η Williams είναι η πιο πιθανή υποψήφια για τον Ρόμπερτ κι ελπίζω να γίνει αυτό επειδή ήταν αρκετά εντυπωσιακός από τα όσα είδαμε στις δοκιμές της Ουγγαρίας.

Έχει δείξει αποφασιστικότητα να επιστρέψει στο μονοθέσιο και θα είναι καλό για τη Formula1 να τον δούμε ξανά στο γκριντ», ήταν τα λόγια του επικεφαλής της Red Bull. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι δοκιμές των δύο οδηγών θα γίνουν στην Ουγγαρία, με τον Πολωνό να μπαίνει στο τιμόνι την πρώτη μέρα και τον Βρετανό να παίρνει τη... σκυτάλη τη δεύτερη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!