Πρόωρη εμφάνιση για τη Mercedes-Benz C-Class (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Πρόωρη εμφάνιση για τη Mercedes-Benz C-Class (vid)
Οι δοκιμές που έκανε η μάρκα στο πολυτελές μεσαίο μοντέλο της δεν πέρασαν απαρατήρητες, με το φωτογραφικό φακό να τη «συλλαμβάνει» και να μας αποκαλύπτει την εικόνα της νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Η Mercedes-Benz C-Class είναι ένα βήμα πριν την ανανέωση και το facelift μοντέλο «πιάστηκε» από τους φωτογράφους σε φάση δοκιμών, με ελάχιστο καμουφλάζ να κρύβει την εικόνα της. Παρατηρούμε τα νέα LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, μαζί με τον απαραίτητο ανασχεδιασμό των προφυλακτήρων.

Οι τελευταίοι δεν φαίνονται ξεκάθαρα όμως μπορούμε να διακρίνουμε πως θα έχουν μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και ότι θα έχουν ένα πιο «επιθετικό» look. Οι υπόλοιπες αλλαγές του πολυτελούς μοντέλου δεν θα είναι μεγάλες, με την προσθήκη ενός νέου δίλιτρου ντίζελ μοτέρ στην γκάμα να ξεχωρίζει.

Κατά τα λοιπά, θα παραμείνει ως έχει, με τους ίδιους κινητήρες και μικρές διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό, όπως το νέο touchpad, το ανασχεδιασμένο τιμόνι, μαζί με τον πίνακα οργάνων και την τροποποιημένη κεντρική κονσόλα. Περιμένουμε τα επίσημα «αποκαλυπτήρια» για να έχουμε πλήρη εικόνα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!