Έτρεξε με ίωση στη Σεπάνγκ ο Πέρεζ

Gazzetta team
Έτρεξε με ίωση στη Σεπάνγκ ο Πέρεζ
Ο Σέρχιο Πέρεζ είχε τον πιο δύσκολο αγώνα της καριέρας του, όπως είπε ο ίδιος, στη Μαλαισία, αφού ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Από ίωση ταλαιπωρήθηκε ο Σέρχιο Πέρεζ στη Μαλαισία, όμως κατάφερε να λάβει μέρος κανονικά στο Γκραν Πρι, να τερματίσει και να πάρει βαθμούς για τη Force India. Ο Μεξικανός εκκίνησε ένατος, αλλά πέρασε γρήγορα στην πέμπτη θέση, με πολύ καλή εκκίνηση, για να τερματίσει στην έκτη, όμως έκανε λόγο για τον πιο δύσκολο αγώνα της καριέρας του λόγω της αρρώστιας.

«Ήταν ο πιο δύσκολος αγώνας της καριέρας μου, σ' ένα τριήμερο που φοβήθηκα ότι θα έπρεπε να τα παρατήσω. Είναι εκπληκτικό μόνο και μόνο που μπόρεσα να τερματίσω και πρέπει να ευχαριστήσω τους γιατρούς που με βοήθησαν.

Η καλή εκκίνηση ήταν το κλειδί στον αγώνα μου, όπως και η προσπέραση στον Φαντόρν κατά τη διάρκεια των πρώτων γύρων. Μετά, μπορούσα να διαχειριστώ τον αγώνα μου και ήταν πολύ ήσυχος. Μπορέσαμε να διαχειριστούμε καλά τα ελαστικά μας.

Ήμουν υπό πίεση μόνο από τον Φέτελ, αλλά αυτή δεν ήταν δική μου μάχη. Πήραμε κάποιους σημαντικούς βαθμούς για την ομάδα και είμαι χαρούμενος που είχα ένα καλό αποτέλεσμα, μετά από ένα δύσκολο τριήμερο. Ελπίζω να επιστρέψω σε πλήρη φόρμα στην Ιαπωνία», ήταν τα λόγια του «Τσέκο», ο οποίος είναι έβδομος στη βαθμολογία με 76 βαθμούς.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ο Πέρεζ εξακολουθεί να ψάχνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με το πιο πιθανό ενδεχόμενο να είναι μία μετακίνηση στη Ferrari. Αυτή δε θα έρθει το 2018, ώστε να συνεχίσει στη Force India, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του. Έτσι, θα πρέπει να περιμένει για το πότε θα προκύψει αυτή η μεγάλη ευκαιρία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!