Δε θέλει να αρχίσει τις θεωρίες ο Ραϊκόνεν

Gazzetta team
Δε θέλει να αρχίσει τις θεωρίες ο Ραϊκόνεν
Ο Κίμι Ραϊκόνεν πιστεύει ότι θα είχε πολύ καλό μονοθέσιο στον αγώνα της Μαλαισίας, αν του δινόταν η ευκαιρία να αγωνιστεί, αλλά δε θέλει να αρχίσει τις θεωρίες.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Μόνο για πάρει θέση στο γκριντ εκκίνησης βγήκε στην πίστα ο Κίμι Ραϊκόνεν στον αγώνα της Μαλαισίας. Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον κινητήρα έβαλε τον Iceman ξανά στα πιτς και τον άφησε να παρακολουθήσει όλο τον αγώνα από το γκαράζ της Ferrari.

Μετά την εγκατάλειψη στη Σιγκαπούρη, ο Φινλανδός ήλπιζε για ένα καλό αποτέλεσμα στη Σεπάνγκ, όμως στάθηκε άτυχος και δεν εκκίνησε καν, ώστε άπαντες από την τρίτη θέση και πίσω να κερδίσουν από μία στο γκριντ. Άλλωστε, θεωρεί ότι θα είχε ένα πολύ καλό μονοθέσιο, αν και δεν θέλει να αρχίσει τις θεωρίες.

«Δεν ξέρουμε τι συνέβη σήμερα, είναι πολύ νωρίς να πούμε. Το μονοθέσιο λειτουργούσε τέλεια όλο το τριήμερο και ξαφνικά, από το πουθενά, είχαμε ένα πρόβλημα. Είναι από αυτά που δυστυχώς μπορεί να συμβούν. Το μονοθέσιο και η ταχύτητα ήταν πολύ καλά, αλλά ο Σεμπ (Φέτελ) είχε προβλήματα χθες κι εμείς είχαμε τα δικά μας σήμερα.

Είμαι σίγουρος ότι θα είχα ένα πολύ καλό μονοθέσιο σήμερα, όμως ποτέ δεν ξέρεις και δεν έχει νόημα να ξεκινήσουμε τις θεωρίες. Έχουμε καλό πακέτο, αλλά πρέπει να πάρουμε το μέγιστο από αυτό. Ήταν πολύ απογοητευτικό ό,τι έγινε και μας πληγώνει όλους, όμως δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι αυτή τη στιγμή.

Ο επόμενος αγώνας είναι ξανά μία νέα πρόκληση, θα πάμε εκεί, όπως σε κάθε αγωνιστικό τριήμερο, και μετά θα δούμε πού βρισκόμαστε», δήλωσε ο Κίμι. Τέλος, να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τρίτη φορά στην καριέρα του, που δεν εκκίνησε αγώνα της Formula1, καθώς απουσίασε από τα Γκραν Πρι των ΗΠΑ και της Βραζιλίας στο τέλος του 2013.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!