Πήρε τον τροχό στα... χέρια ο Φέτελ (pics & vid)

Gazzetta team
Πήρε τον τροχό στα... χέρια ο Φέτελ (pics & vid)
Να μείνει από ελαστικά περίμενε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, αλλά πήρε στα... χέρια όλο τον πίσω αριστερό τροχό, μετά από επαφή με τον Λανς Στρολ.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Αφού έδωσε μεγάλη μάχη με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο για την τρίτη θέση, ο Σεμπάστιαν Φέτελ είδε τα ελαστικά του να... παραδίδουν πνεύμα, ώστε να πατήσει φρένο και να περιοριστεί στην τέταρτη. Ωστόσο, λίγο μετά το πέσιμο της καρό σημαίας πήρε όλο τον πίσω αριστερό τροχό στα... χέρια.

Ο Γερμανός είχε επαφή με τον Λανς Στρολ, σε μία περίπτωση που λίγοι κατάλαβαν τι ακριβώς συνέβη, αφού πέρασαν τη γραμμή τερματισμού, με αποτέλεσμα ο πίσω αριστερός τροχός να μπαίνει... καβάλα στο μονοθέσιό του. Έτσι, αναγκάστηκε να το ακινητοποιήσει στην πίστα και να επιστρέψει στα πιτς, κάνοντας... βόλτα με αυτό του Πασκάλ Βερλάιν.

Ο συμπατριώτης του περίμενε τον τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή να... ξεμπερδέψει από το μονοθέσιό του για να ανέβει στο δικό του και οι δυο τους να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής. «Ήμουν στον γύρο εισόδου. Απλά οδηγούσα πολύ αργά, πηγαίνοντας πίσω στο πιτ λέιν.

Πρέπει να πάμε στους αγωνοδίκες, αλλά είναι πολύ παράξενο συμβάν. Ο αγώνας είχε τελειώσει, οπότε δεν υπήρχε καμία πρόθεση από κανέναν από εμάς. Πήγα από την εξωτερική και ο Λανς δεν κοιτούσε και ήθελε να κάνει το ίδιο. Ήμουν ήδη εκεί και είχαμε επαφή, που δεν ήταν απαραίτητη», δήλωσε ο Φέτελ για το συμβάν με τον Καναδό.

Βέβαια, οι δυο τους πήγαν στους αγωνοδίκες, που το θεώρησαν αγωνιστικό, με τη FIA να επιβεβαιώνει λίγο αργότερα ότι δε θα τιμωρήσει κάποιον από τους δύο οδηγούς, αφού δε βρήκε κάποιον υπαίτιο στην όλη... ιστορία. Όσο για τον αγώνα, πιστεύει πως η Ferrari είχε το πιο γρήγορο μονοθέσιο και ότι θα πανηγύριζε τη νίκη, αν εκκινούσε από τις μπροστινές θέσεις.

«Είχαμε ένα πολύ καλό μονοθέσιο. Αν εκκινούσαμε από μπροστά, θα κερδίζαμε τον αγώνα. Αυτό δεν έγινε σήμερα. Πιστεύω ότι ήμασταν το πιο γρήγορο μονοθέσιο του αγώνα, όμως έπρεπε να εκκινήσουμε τελευταίοι. Ήταν δύσκολος ο αγώνας, με τον Κίμι να αποσύρεται πριν την εκκίνηση», πρόσθεσε ο Φέτελ, που ψηφίστηκε από τους οπαδούς ως ο «Οδηγός της Ημέρας».

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Γερμανός έχει πέντε αγώνες μπροστά του για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, όμως πλέον θα παίξει ρόλο και το αν θα δεχτεί ποινές μέχρι το φινάλε της σεζόν, αφού είναι ήδη στον πέμπτο κινητήρα εσωτερικής καύσης, στο πέμπτο MGU-H και στο πέμπτο τούρμπο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!