Η εξαίρεση στον κανόνα για Φερστάπεν!

Gazzetta team
Η εξαίρεση στον κανόνα για Φερστάπεν!
Σε μία απογοητευτική σεζόν η νίκη του Μαξ Φερστάπεν ήταν η εξαίρεση στον κανόνα για τον Ολλανδό, που ακόμα δεν πιστεύει ότι κέρδισε στη Μαλαισία.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Με 7 εγκαταλείψεις και μόλις μία παρουσία στο βάθρο σε 14 αγώνες, η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται και τόσο καλά για τον Μαξ Φερστάπεν, που είχε δύο εκπληκτικές χρονιές στο ντεμπούτο του στη Formula1.

Ο Ολλανδός, όμως, βρήκε τον τρόπο για να έρθει η εξαίρεση στον κανόνα, αφού στον 15ο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος διεξήχθη στη Μαλαισία, πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της καριέρας του, μόλις μία μέρα μετά των 20ών γενεθλίων του.

Αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει στον εαυτό του, αν και ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. «Στην αρχή ήταν καλό το μονοθέσιο στην ευθεία και είδα τον Λιούις (Χάμιλτον) να παλεύει λίγο με την πρόσφυση.

Χρησιμοποίησα την μπαταρία μου όσο το δυνατόν περισσότερο και φυσικά έχει να χάσει περισσότερα από μένα στο πρωτάθλημα. Οπότε, το επιχείρησα στην πρώτη στροφή και μετά μπορούσα να κάνω τον αγώνα μου.

Το μονοθέσιο ήταν απίστευτο, μπορούσα να ανεβάσω ταχύτητα, αν έπρεπε να το κάνο. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας και είναι απίστευτο που κέρδισα», είπε από το πόντιουμ, όπου ανέβηκε για τις συνεντεύξεις ο Μαρκ Γουέμπερ, που... γεύτηκε κι αυτός λίγο από τη σαμπάνια των τριών πρώτων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!