Ελπίδες για τη Μαλαισία έχει ο Ρικιάρντο

Πέτρος Πιτσίνης
Ελπίδες για τη Μαλαισία έχει ο Ρικιάρντο
Ο πιλότος της Red Bull πιστεύει ότι ο Λιούις Χάμιλτον δεν θα τρέχει στο 100% για όλο τον αγώνα και τρέφει ελπίδες για μια καλή θέση, ακόμη και τη νίκη!

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Η αναποδιά που έτυχε στον Σεμπάστιαν Φέτελ της Ferrari έχει ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει από την τελευταία θέση αύριο στη Μαλαισία, για αυτό και ο Λιούις Χάμιλτον είναι πιθανό να μη κρατήσει το 100% σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να μη ζορίζει τον κινητήρα του και να φτιάξει μια ακόμη μεγαλύτερη διαφορά. Σε όλα τα παραπάνω ποντάρει και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο της Red Bull, που πιστεύει ότι αύριο θα είναι η μέρα του.

Ο Αυστραλός, είπε: «Μπορεί να ανεχτεί μια ήττα (ο Χάμιλτον). Η τρίτη, η τέταρτη θέση είναι πολύ καλές, για εκείνον, αρκεί να τερματίσει μπροστά από τον Φέτελ και είναι σαν να κέρδισε. Δεν νομίζω πως θα έχει τον κινητήρα του στο 100% σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα είναι συντηρητικός στο ρυθμό του, ειδικά αν είναι σε μια θέση βάθρου και ο Φέτελ πίσω στην έβδομη, όγδοη θέση για παράδειγμα. Αυτό μπορεί να φέρει όλο τον αγώνα υπέρ μας».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!