Αυτή είναι η μοτοσυκλέτα του Λιούις Χάμιλτον! (pics)

Πέτρος Πιτσίνης
Αυτή είναι η μοτοσυκλέτα του Λιούις Χάμιλτον! (pics)
Ο πιλότος της Mercedes στην F1 στην δεν μένει μόνο στα τετράτροχα οχήματα αλλά γλυκοκοιτάζει και τα δίτροχα, με την MV Agusta να δημιουργεί ένα μοντέλο της σε συνεργασία με το Βρετανό.

Την F4 LH44 παρουσίασε η MV Agusta, μια μοτοσυκλέτα υψηλών επιδόσεων με την «υπογραφή» του Λιούις Χάμιλτον. Βαμμένη σε ένα έντονο κόκκινο χρώμα με τον κωδικό Candy Apple, μοιάζει επιθετική και παράλληλα, καλαίσθητη.

Οι λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, η σέλα από αλκαντάρα και τα μαύρα σημεία φτιάχνουν μια ξεχωριστή εικόνα, που αρέσει στο μάτι. Η LH44 κινείται από ένα μοτέρ 212 ίππων, οπότε είναι και ταχύτατη, εκτός από στιλάτη. Το μοντέλο έχει εξελιχθεί για πολλές ώρες στην πίστα για άρτια οδική συμπεριφορά και προβλέψιμες αντιδράσεις, ενώ ο πιλότος της Mercedes το επιβεβαιώνει.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συνεχίζει η συνεργασία μου με την MV Agusta. Λατρεύω να δουλεύω με τη μάρκα, το πάθος τους και η προσοχή στη λεπτομέρεια δημιουργούν φανταστικές μηχανές» είπε ο Λιούις Χάμιλτον. Στη συνέχεια, συμπλήρωσε:

«Επίσης, είμαι ενθουσιασμένος που παρουσιάζω τη νέα μου μοτοσυκλέτα, την F4 LH44. Είναι φοβερή στην εμφάνιση και ήμουν στην ευχάριστη θέση να την οδηγήσω στην πίστα μερικές εβδομάδες πριν. Έχει απίστευτη αίσθηση, συνδυάζει τα καλύτερα από τους δύο κόσμους, μια μηχανή αγώνων για το δρόμο! Θα παραχθούν 44 μοτοσυκλέτες και ελπίζω οι τυχεροί ιδιοκτήτες να την αγαπήσουν τόσο όσο εγώ». Τέλος, η τιμή της MV Agusta F4 LH44 θα βρίσκεται γύρω από τις 50.000€, σύμφωνα με τις πρώτες φήμες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!