Το ατύχημα του Γκροζάν στη Μαλαισία (pics & vid)

Gazzetta team
Το ατύχημα του Γκροζάν στη Μαλαισία (pics & vid)
Ατύχημα είχε ο Ρομάν Γκροζάν στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Μαλαισίας, όταν κλάταρε το ελαστικό του και κατέληξε στις μπαριέρες.

Με ατύχημα, ξεκίνησε το Γκραν Πρι της Μαλαισίας, το οποίο διεξάγεται στην πίστα της Σεπάνγκ. Αυτός που την... πλήρωσε ήταν ο Ρομάν Γκροζάν, με τον Γάλλο να βλέπει το πίσω δεξί ελαστικό του, όταν πάτησε πάνω στο κερμπ. Προφανώς, υπήρχε κάποιο θραύσμα εκεί, το οποίο πάτησε ο πιλότος της Haas, ώστε να καταλήξει στις προστατευτικές μπαριέρες.

Μάλιστα, το συμβάν στάθηκε αιτία για να ολοκληρωθεί πρόωρα η δεύτερης περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, αφού δεν είχαμε ποτέ την επανεκκίνηση της διαδικασίας. «Μάθαμε πάρα πολλά σήμερα. Ήταν βρεγμένη η πίστα το πρωί και στεγνή το απόγευμα.

Ο ανταγωνισμός με τη μαλακή γόμα ήταν πολύ καλή. Υποφέραμε λίγο με την πολύ μαλακή γόμα, αλλά θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Δυστυχώς, δεν κάναμε πολλούς γύρους λόγω του ατυχήματος. Αυτό έβαλε τέλος στην ημέρα μας. Νομίζω ότι υπάρχουν μερικά θετικά.

Έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές στο μονοθέσιο, αλλά ξέρω ότι τα παιδιά θα τα καταφέρουν. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιο στοιχείο-κλειδί στο στήσιμο για να γίνουμε γρήγοροι αύριο», δήλωσε ο Γκροζάν, που ήταν 18ος και 17ος, αντίστοιχα, στο FP1 και στο FP2.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!