Σκέφτεται μόνο τη Μαλαισία ο Φέτελ
Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!
Το ατύχημα της Σιγκαπούρης στέρησε πολλούς βαθμούς από τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου. Ωστόσο, αυτό δεν πτοεί τον Γερμανό, που σκέφτεται μόνο το Γκραν Πρι της Μαλαισίας και το πώς θα το ανακτήσει. «Δεν είναι απαραίτητο να το συζητήσουμε (το ατύχημα της Σιγκαπούρης).
Συμβαίνουν αυτά και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αν πρέπει να αλλάξουμε κάτι, είναι η άμεση αντίδραση και να σιγουρέψουμε ότι δε θα συμβεί ξανά. Τότε θα είναι διαφορετική ιστορία, αλλά εμείς κοιτάμε το παρόν. Υπάρχει ένας αγώνας, στον οποίο δεν τερματίσαμε, κάτι που δε βοήθησε, και όπου ο Λιούις (Χάμιλτον) πήρε πολλούς βαθμούς, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.
Και οι τρεις μας θα θέλαμε να έχουμε διαφορετικό αγώνα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάμε πολύ μακριά. Κάθε εκκίνηση είναι διαφορετική. Ποτέ δε σκέφτηκα τον προηγούμενο αγώνα και θα εστιάσω την προσοχή μου στο να δω τι μπορώ να κάνω από την εκκίνηση την Κυριακή», είπε ο πιλότος της Scuderia στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (29/9).
Τέλος, να σημειωθεί ότι η διαφορά, μετά τον αγώνα της Μαρίνα Μπέι, αυξήθηκε στους 28 βαθμούς από τον Λιούις Χάμιλτον, όμως ούτε αυτό πτοεί τον Φέτελ, που έχει ανατρέψει και στο παρελθόν τέτοιες διαφορές.
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!