H Μέκκα των supercars επιδοτεί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

Πέτρος Πιτσίνης
H Μέκκα των supercars επιδοτεί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα!
Στο Ντουμπάι από εδώ και στο εξής θα υπάρχουν σταθμοί δωρεάν φόρτισης σε πολλά σημεία και οι ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών μοντέλων θα απολαμβάνουν μειωμένους φόρους!

Περίπου 800 ηλεκτρικά αυτοκίνητα κυκλοφορούν στο Ντουμπάι και για αυτό, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να δώσουν μερικά κίνητρα, ώστε τα «πράσινα» μοντέλα να πολλαπλασιαστούν.

Για αρχή, θα μειωθούν πάρα πολύ οι φόροι που επιβαρύνουν αυτά τα αυτοκίνητα, θα υπάρχουν δωρεάν θέσεις στάθμευσης αποκλειστικά για οχήματα που κινούνται από μπαταρίες σε 40 διαφορετικά σημεία και θα τοποθετηθούν δημόσιοι ταχυφορτιστές που θα μπορεί ο ιδιοκτήτης του ηλεκτρικού να χρησιμοποιήσει χωρίς κανένα απολύτως κόστος!

Μέχρι το τέλος του 2019 υπολογίζεται ότι θα έχουν κατασκευαστεί περίπου 100 διαφορετικοί σταθμοί φόρτισης για να καλυφθεί ένα πολύ μεγάλος κύκλος και τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα να μπορούν να μετακινούνται άνετα. Ποιος θα το περίμενε αυτό από το Ντουμπάι, που είναι στην κυριολεξία η Μέκκα των ακριβών, εξωτικών και γενικά... βενζινοβόρων μοντέλων!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!