Στο Red Bull MotoGP Rookies Cup ο Γιάννης Περιστεράς (pics)

Gazzetta team
Στο Red Bull MotoGP Rookies Cup ο Γιάννης Περιστεράς (pics)
Στον παγκόσμιο τελικό του Red Bull MotoGP Rookies Cup Selection Event, που θα γίνει στην Αλμερία σε δύο εβδομάδες, θα λάβει μέρος ο Γιάννης Περιστεράς.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Μία ξεχωριστή ευκαιρία θα έχει σε δύο εβδομάδες ο Γιάννης Περιστεράς. Ο 12χρονος αναβάτης θα λάβει μέρος στον παγκόσμιο τελικό του Red Bull MotoGP Rookies Cup Selection Event για το 2017.

Αυτός θα διεξαχθεί στην Αλμερία ενδιάμεσα στα Γκραν Πρι των Ιαπωνίας και Αυστραλίας του MotoGP, δηλαδή από τις 16 μέχρι και τις 19 Οκτωβρίου, ώστε να προκύψουν οι συμμετοχές στον θεσμό του 2018.

Έτσι, η Ελλάδα θα έχει για πρώτη φορά εκπροσώπηση στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, το οποίο ανοίγει πόρτες για μελλοντική συμμετοχή σε μία από τις κατηγορίες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλέτας.

Η μοτοσικλέτα, με την οποία θα τρέξει ο νεαρός ταλαντούχος αναβάτης, θα είναι η δίχρονη Metrakit 125, ώστε να έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με αυτή επί ελληνικού εδάφους. Με αυτόν τον τρόπο, έχει την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει ανάμεσα σε 100 περίπου αναβάτες απ' όλον τον κόσμο.

Αυτοί που θα επιλέξουν τους πρώτους, θα είναι οι Αουγκούστ «Γκουστλ» Αούινγκερ (Αυστριακός θρύλος της μοτοσικλέτας και προπονητής των αναβατών του Rookies Cup), Χάραλντ Μπάρτολ (μηχανικός και πρώην οδηγός Γκραν Πρι), Πέτερ Κλίφορντ (ειδικός στο MotoGP, πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας Red Bull Yamaha) και Ντάνι Ριμπάλτα (εκπαιδευτής σχολής υψηλού επιπέδου οδήγησης).

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Περιστεράς έχει ήδη επιτυχίες σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MiniGP και Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV, όπου πανηγύρισε τη νίκη, ενώ έχει τη στήριξη των χορηγών του και κάθε Έλληνα φαν της μοτοσικλέτας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, λοιπόν, είναι να του ευχηθούμε καλή επιτυχία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!