Αποστολή στον Άρη με τη νέα BMW X3! (vid)

Αποστολή στον Άρη με τη νέα BMW X3! (vid)

Αποστολή στον Άρη με τη νέα BMW X3! (vid)

Η νέα BMW X3 πήγε σε... αποστολή στον Άρη για τις ανάγκες της προωθητικής καμπάνιας για το λανσάρισμα του μοντέλου!

Σε... αποστολή στον Άρη πήγε η νέα BMW X3. Αυτός είναι ο τίτλος που έδωσε η γερμανική μάρκα στην προωθητική της καμπάνια για την παρουσίαση του νέου μοντέλου, που θα γίνει εντός του Φθινοπώρου. Αυτό θα διατίθεται σε πέντε εκδόσεις κινητήρων, τρεις με βενζίνη και δύο με πετρέλαιο.

Η X3 M40i... φοράει έναν V6 κινητήρα 3.0 λίτρων με 360 ίππους, που ρίχνει το χρόνο της επιτάχυνσης από στάση σε 100 χλμ./ώρα στα 4,8 δεύτερα, ενώτον Δεκέμβριο ακολουθεί η xDrive30i με δίλιτρο μοτέρ και 252 ίππους.

Την άνοιξη του 2018 αναμένεται η xDrive20i με ίδιο κινητήρα και 184 ίππους, ενώ θα πάρουν σειρά τα diesel, με την xDrive30d να τροφοδοτείται από έναν V6 κινητήρα 3.0 λίτρων με 265 ίππους και την xDrive20d να... εφοδιάζεται μ' έναν δίλιτρο των 190 ίππων.

Βέβαια, όλες οι εκδόσεις θα είναι εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ενώ η νέα Χ3 διακρίνεται για τον χώρο αποσκευών των 550 λίτρων, το άνετο εσωτερικό για πέντε άτομα, τη μεγαλύτερη μάσκα και τα φώτα LED.

Από εκεί και πέρα, το βάρος κατανεμήθηκε ισάξια στους δύο άξονες, τη στιγμή που το σχήμα του είναι πιο δυναμικό και αεροδυναμικό. Στο βίντεο, λοιπόν, βλέπουμε την κίνηση του μεσαίου SUV σε 360 μοίρες μέσω της τεχνολογίας των ψηφιακών εφέ.

BMW X3. On a 360°mission to mars. A virtual testdrive.

Best of internet