Μάσα, Κούμπιτσα ή ντι Ρέστα στη Williams;

Μάσα, Κούμπιτσα ή ντι Ρέστα στη Williams;

Μάσα, Κούμπιτσα ή ντι Ρέστα στη Williams;

Οι Φελίπε Μάσα, Ρόμπερτ Κούμπιτσα και Πολ ντι Ρέστα είναι οι βασικοί υποψήφιοι για μία θέση στη Williams.

Μπορεί να.. παίζει και το όνομα του Τζόλιον Πάλμερ, ο οποίος έχασε τη θέση του στη Renault, αλλά οι Φελίπε Μάσα, Ρόμπερτ Κούμπιτσα και Πολ ντι Ρέστα είναι οι βασικοί υποψήφιοι για τη δεύτερη θέση στη Williams. Στην ομάδα του Γκρόουβ δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τους οδηγούς για το 2018, όμως ο ένας θα είναι σίγουρα ο Λανς Στρολ.

Από εκεί και πέρα, αναζητείται ένας οδηγός με εμπειρία, που θα μπορέσει να αποτελέσει τον μέντορα του Καναδού, να τον στηρίξει σε κάθε του βήμα και να του περάσει τις γνώσεις του. Για φέτος είχε αυτόν τον ρόλο ο Φελίπε Μάσα, ο οποίος ανακάλεσε τη... σύνταξή του για να αντικαταστήσει τον αποχωρήσαντα Βαλτέρι Μπότας.

Ενόψει 2018 είναι όλα ανοιχτά. Ο Μάσα εξετάζει τις επιλογές του, που είναι πάρα πολλές, και μένει να δούμε τι θα αποφασίσει για το μέλλον του, καθώς τσεκάρει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ακόμα και σε άλλη κατηγορία.

Από τη μεριά του, ο Κούμπιτσα ψάχνει τη μεγάλη επιστροφή του στη Formula1, έπειτα από το σοβαρό του ατύχημα το 2011 και το μεγάλο χρονικό διάστημα της απουσίας του από τη δράση. Με τη Renault έκανε τις δοκιμές κι έδειξε πολύ θετικά δείγματα, ωστόσο το ρίσκο της επιλογής του παραμένει και οι Γάλλοι προτίμησαν τον Κάρλος Σάινθ. Σε περίπτωση που δε συνεχίσει ο Μάσα, είναι το φαβορί για τη θέση δίπλα στον Στρολ και... ποντάρει πάνω στον νέο του μάνατζερ, τον Νίκο Ρόσμπεργκ.

Όσο για τον ντι Ρέστα, μέχρι σήμερα έχει αναλάβει ρόλο αναλυτή της F1 για λογαριασμό του Sky Sports, πριν από λίγο καιρό αντικατέστησε τον Μάσα, που ήταν άρρωστος, και προσπαθεί να κάνει το... θαύμα και να επιστρέψει έστω και για μία χρονιά στο γκριντ. Εσείς, λοιπόν, ποιος πιστεύετε ότι θα πάρει τη δεύτερη θέση στη Williams;

Best of internet