Ελπίζει σε μία νίκη το 2018 η McLaren

Gazzetta team
Ελπίζει σε μία νίκη το 2018 η McLaren
Σύμφωνα με τον Ερίκ Μπουγιέ, στη McLaren πιστεύουν πως είναι πιθανή μία νίκη εντός του 2018.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Η συμφωνία για αλλαγή κινητήρων από τη Honda στη Renault φαίνεται ότι έφερε αέρα αισιοδοξίας στη McLaren. Στην ομάδα του Γουόκινγκ περιμένουν τα πράγματα να αλλάξουν κατά πολύ προς το καλύτερο την επόμενη χρονιά, με τον Ερίκ Μπουγιέ να θέτει ως στόχο την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Μάλιστα, πιστεύει πως είναι πιθανό το ενδεχόμενο να έρθει και τουλάχιστον μία νίκη την ερχόμενη σεζόν. «Για το 2018 στόχος μας είναι παλέψουμε για την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Όμως, ελπίζω ότι μπορούμε περισσότερα από αυτό και να πάρουμε μία νίκη, μετά από τόσα πολλά χρόνια.

Δε θα ξεκινήσω να δημιουργώ λάθος προσδοκίες ή να δίνω ελπίδες στους οπαδούς μας, τις οποίες δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε, αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τουλάχιστον έναν αγώνα την επόμενη χρονιά», ανέφερε ο επικεφαλής της McLaren στην ισπανική εφημερίδα Marca, δείχνοντας μία σιγουριά για το τι μέλλει γενέσθαι.

Πάντως, η τελευταία φορά που στο Γουόκινγκ είδαν κάποιον πιλότο τους στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ήταν στη Βραζιλία το 2012, όταν το έπραξε αυτό ο Τζένσον Μπάτον. Ο Βρετανός έμεινε εκτός δράσης για φέτος, με την προοπτική να επιστρέψει το 2018, όμως το έργο του δύσκολα, αφού όλα δείχνουν πως θα ανανεώσει ο Φερνάντο Αλόνσο, μετά την έλευση της Renault, και ότι θα διατηρηθεί ο υποσχόμενος Στόφελ Φαντόρν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!