Γκασλί αντί Κβιάτ στο υπόλοιπο της σεζόν

Gazzetta team
Γκασλί αντί Κβιάτ στο υπόλοιπο της σεζόν
Η Toro Rosso ανακοίνωσε ότι ο Πιερ Γκασλί θα αντικαταστήσει τον Ντανιίλ Κβιάτ για τα υπόλοιπα Γκραν Πρι της σεζόν και όχι μόνο στη Μαλαισία.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο Κάρλος Σάινθ έχει υπογράψει στη Renault και το μέλλον του Ντανιίλ Κβιάτ είναι αμφίβολο, ώστε η Toro Rosso να αναζητεί οδηγούς για το 2018. Μάλιστα, φαίνεται πως σκέφτηκε να δώσει από φέτος ευκαιρίες στους υποψήφιους να δείξουν αν αξίζουν μία θέση στη Formula1.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Φαένζα θα δώσει την ευκαιρία αυτή στον Πιερ Γκασλί, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Κβιάτ για το υπόλοιπο της σεζόν, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Φαένζα. Βέβαια, τα πλάνα ήταν διαφορετικά μέχρι πριν από λίγο καιρό, εφόσον ο Σάινθ έπαιρνε από φέτος τη θέση του Τζόλιον Πάλμερ στη Renault.

Αυτό δεν έγινε και ο Γκασλί θα πάρει αυτή του Κβιάτ, κάτι που επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την STR την Τρίτη (26/9), με δεδομένο ότι η είδηση βγήκε πριν από λίγες ώρες και δεν ήταν επίσημη. Όσο για τον Ρώσο, αυτό θα είναι ακόμα ένα πλήγμα στην καριέρα του, μετά τον περσινό του υποβιβασμό από τη Red Bull στην Toro Rosso.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν να πάρω αυτή την ευκαιρία, ειδικά τον Δρ. Χέλμουτ Μάρκο, τη Red Bull και την Toro Rosso», δήλωσε ο Γκασλί, που συμμετέχει στη Super Formula και είναι δεύτερος με 33 βαθμούς, μόλις μισό βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Χιροάκι Ισιούρα. Όσο για τους Σάινθ, Κβιάτ, ο Ισπανός έχει συγκεντρώσει 48 πόντους, ενώ ο Ρώσος έχει μείνει στους 4, κάτι που σημαίνει 52 για την Toro Rosso.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!