Φέτελ, o σπεσιαλίστας των μεγάλων ανατροπών

Πέτρος Πιτσίνης
Φέτελ, o σπεσιαλίστας των μεγάλων ανατροπών
Ο πιλότος της Ferrari βρίσκεται μεν 28 βαθμούς πίσω από τον Χάμιλτον, όμως στο παρελθόν έχει καταφέρει δύο φορές να καλύψει τέτοιες διαφορές και να κερδίσει το πρωτάθλημα.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Μόνον χαμένος από χέρι δεν είναι ο Σεμπάστιαν Φέτελ στη μάχη για την κατάκτηση του εφετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1. Ο Γερμανός οδηγός της Ferrari απέχει 28 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Λιούις Χάμιλτον, όμως έχει αποδείξει – και μάλιστα όχι μόνον μία φορά - ότι είναι ικανός να πετύχει μεγάλες ανατροπές.

Το 2010 κατάφερε να καλύψει ο Φέτελ μία διαφορά 31 βαθμών από τον Χάμιλτον, έξι αγώνες πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ετσι στέφθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τα χρώματα της Red Bull, ενώ ο Βρετανός είχε καταταχθεί τελικά τέταρτος!

Ο Γερμανός έκανε το repeat δύο χρόνια αργότερα, επιβεβαιώνοντας έτσι τη φήμη του για καλό φίνις στους τελευταίους αγώνες. Συγκεκριμένα, το 2012 βρισκόταν έξι Γκραν Πρι πριν το τέλος 29 βαθμούς πίσω από τον Αλόνσο, ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση υπερκάλυψε τη διαφορά και κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, πάλι με τους «Ταύρους».

Λέτε να τριτώσει το…καλό για τους φίλους της Ferrari και του τέσσερις φορές πρωταθλητή; Όπως φαίνεται, δεν είναι αδύνατον κάτι τέτοιο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!