Έτσι θα μοιάζει το νέο Mercedes-Benz Sprinter

Έτσι θα μοιάζει το νέο Mercedes-Benz Sprinter

Έτσι θα μοιάζει το νέο Mercedes-Benz Sprinter

Ένα σχέδιο με την, κατά προσέγγιση, εξωτερική σχεδίαση του νέου Sprinter παρουσίασε η Mercedes-Benz και σίγουρα πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα van της αγοράς. 

Η νέα γενιά του Mercedes-Benz Sprinter δεν είναι μακριά και η μάρκα με σήμα το αστέρι μας παρουσιάζει ένα σχέδιο που αποκαλύπτει σε μεγάλο βαθμό την εξωτερική του εμφάνιση. Η μεγάλη χαρακτηριστική μάσκα με το έμβλημα της φίρμας στο κέντρο της θυμίζει πολύ τη νέα X-Class (το «αγροτικό» της Mercedes) και τα φωτιστικά σώματα προσδίδουν ένα επιθετικό ύφος στο εμπρός μέρος του επαγγελματικού οχήματος. 

Αξίζει να σημειώσουμε πως δείχνει αρκετά πραγματικό και η έκδοση παραγωγής θα μπορούσε να είναι πολύ κοντά σε αυτό που βλέπουμε, εκτός φυσικά από τις ζάντες, που με τόσο μεγάλη διάσταση και παράλληλα, τόσο χαμηλό προφίλ, είναι εκτός πραγματικότητας για ένα μοντέλο-κουβαλητή. Ο επικεφαλής του τμήματος των van στη Mercedes-Benz, είπε: 

«Θέλουμε να προσφέρουμε την πιο ταιριαστή λύση μετακίνησης σε κάθε τομέα και κάθε είδους μεταφορά». Επιπλέον, πρόσθεσε ότι το νέο Sprinter θα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρονικών συστημάτων και υποβοήθησης οδήγησης, που θα λύσουν τα χέρια του οδηγού στην καθημερινή του μετακίνηση. Περισσότερες λύσεις στο κομμάτι της συνδεσιμότητας είναι ήδη στο πλάνο, ώστε οι επιβάτες του ελαφρού φορτηγού να έχουν όσο το δυνατόν πιο άνετες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους. 

Best of internet