Ο πραγματικός Survivor έρχεται από τη Suzuki!

Πέτρος Πιτσίνης
Ο πραγματικός Survivor έρχεται από τη Suzuki!
Ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο μοντέλο που βοηθά στην επιβίωση πάσης φύσεως θα μας δείξει η Suzuki, στην επερχόμενη έκθεση του Τόκιο!

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση με το νέο... μαχητή της Suzuki! Το e-Survivor, όπως ονομάζεται το μικρό εκτός δρόμου όχημα, είναι ηλεκτρικό και συνδυάζει την περιπέτεια με τις σύγχρονες τάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας. Βλέποντάς το, καταλαβαίνεις ότι είναι ικανό να περάσει από κάθε εμπόδιο.

Οι τροχοί του είναι ακροβολισμένοι στα άκρα του αμαξώματος, η απόσταση από το έδαφος είναι τεράστια και αυτά τα χαρακτηριστικά του προσδίδουν εξαιρετικές τιμές για τις γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής.

Φυσικά υπάρχει τετρακίνηση, με τον έναν εκ των δύο κινητήρων να αναλαμβάνει την κίνηση στον εμπρός άξονα και τον άλλον στον πίσω, ενώ η «δόση» περιπέτειας που εισπράττουν οι επιβάτες είναι ακόμη μεγαλύτερη χάρη στην απουσία οροφής.

Το νέο πρωτότυπο μοντέλο θα αποκαλυφθεί πλήρως στα τέλη του Οκτώβρη, στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου του Τόκιο. Εκεί η Suzuki θα δώσει και περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, όπως η ισχύς, η αυτονομία και ο χρόνος φόρτισης, που για την ώρα δεν γνωρίζουμε.

Εννοείται όμως, ότι στην έκδοση παραγωγής του θα είναι αρκετά διαφορετικό, καθώς για να εναρμονίζεται με τα στάνταρ ασφαλείας που υπάρχουν. Θα μπορούσε να είναι και ο... πνευματικός διάδοχος του Jimny, καθώς δείχνει να έχει εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες και τις μαζεμένες διαστάσεις, που έκαναν το ιαπωνικό 4x4 τόσο δημοφιλές στα σχεδόν είκοσι χρόνια κυκλοφορίας του (1998-σήμερα).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!