Βρήκε από μόνος του τη γιατρειά ο Ρόσι!

Gazzetta team
Βρήκε από μόνος του τη γιατρειά ο Ρόσι!
Είναι... Doctor, οπότε ο Βαλεντίνο Ρόσι βρήκε από μόνος του τη γιατρειά και συμμετείχε στο Γκραν Πρι της Αραγονίας, όπου πήρε σημαντικούς βαθμούς.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Μετά τον σοβαρό του τραυματισμό, κάνοντας προπόνηση με μοτοκρός στο Ράντσο του, και το χειρουργείο, που υποβλήθηκε, η εκτίμηση για την ανάκαμψη του Βαλεντίνο Ρόσι ήταν ότι θα χάσει τουλάχιστον δύο Γκραν Πρι, μπορεί και τρία, αφού το χρονικό διάστημα απουσίας του ορίστηκε περίπου στον 1,5 μήνα.

Ωστόσο, βρήκε από μόνος του τη γιατρειά κι έχασε μόνο το Μισάνο. Αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και πήρε το «πράσινο φως» από τους γιατρούς, ο VR46 συμμετείχε κανονικά στο GP της Αραγονίας.

Μάλιστα, είχε και καλά αποτελέσματα, αφού στις κατατακτήριες δοκιμές ήρθε τρίτος και στον αγώνα πέμπτος, ώστε να πάρει πολύτιμους βαθμούς, με δεδομένο ότι δείχνει πως ακόμα ελπίζει στον τίτλο.

Βέβαια, με τη νίκη του, ο Μαρκ Μάρκεζ ξέφυγε στους 224 βαθμούς, με τον Ρόσι να είναι πέμπτος στους 168. Αν θα βρει και πάλι τη λύση, ώστε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, μένει να το δούμε στην πράξη. Όμως, όπως και να έχει το... πράγμα, δεν έχει τυχαία το προσωνύμιο Doctor! Άλλωστε, είναι και... τρελός (με την καλή έννοια)!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!