Δε θα κυνηγήσει τους εφτά τίτλους του Σουμάχερ ο Χάμιλτον

Gazzetta team
Δε θα κυνηγήσει τους εφτά τίτλους του Σουμάχερ ο Χάμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να κυνηγήσει τους εφτά τίτλους του Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ έκανε λόγο για πενταετές πλάνο.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Αφού κατέρριψε το ρεκόρ των 68 pole position του Μίκαελ Σουμάχερ, όλα τα μέσα ενημέρωσης έκαναν τους υπολογισμούς τους για το αν ο Βρετανός μπορεί να πράξει το ίδιο στις νίκες και στους τίτλους. Ειδικά στο δεύτερο, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αλλά ο ίδιος δεν επιθυμεί να κυνηγήσει αυτό το ρεκόρ, όπως είπε ενόψει του Γκραν Πρι της Μαλαισίας.

«Δουλεύω βήμα-βήμα. Είναι αρκετά δύσκολο να κερδίζω ένα πρωτάθλημα κάθε φορά. Ποιος ξέρει αν θα βρεθώ κάπου κοντά στον Μίκαελ (Σουμάχερ); Εγώ προσωπικά δεν έχω επιθυμία να κυνηγήσω τους εφτά τίτλους του. Λατρεύω την οδήγηση πιο πολύ από ποτέ και νιώθω ότι οδηγώ καλύτερα από ποτέ. Νιώθω ότι είμαι πιο ολοκληρωμένος οδηγός από ποτέ και αυτή είναι ωραία αίσθηση.

Απολαμβάνω την πρόκληση και το γεγονός ότι έχουμε ένα ισορροπημένο μονοθέσιο με τη Ferrari και κάποιες φορές με τη Red Bull. Αυτό μας κάνει να δούμε και να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας», ήταν, αρχικά, τα λόγια του τρις παγκόσμιου πρωταθλητή. Όσο για τις pole position, τόνισε ότι τα ρεκόρ είναι για να σπάνε.

«Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και σε κάποιο χρονικό σημείο κάποιος θα τα σπάσει. Δεν μπορώ να σας πω, αν θα είμαι εγώ». Επίσης, αναφέρθηκε στο μέλλον του, κάνοντας λόγο για ένα πενταετές πλάνο. «Στο τέλος κάθε σεζόν πάντα σκέφτεσαι το μέλλον.

Κάνω ένα πενταετές πλάνο, αλλά αυτό αλλάζει κάθε χρόνο». Τέλος, το ερώτημα αν θα φτάσει τις 91 νίκες του «Σούμι» μένει να απαντηθεί εντός πίστας, με τον Χάμιλτον να είναι στις 60 και να θέλει άλλες 31 για να ισοφαρίσει το εν λόγω ρεκόρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!