«Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη», λέει ο Μάρκεζ

Γιώργος Βαρίνος
«Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη», λέει ο Μάρκεζ
Δεν ήταν καθόλου εύκολο, δήλωσε τρισευτυχισμένος ο Μάρκεζ στους δημοσιογράφους, με το χαμόγελο να φτάνει μέχρι τα αυτιά του. Όπως υποστήριξε μάλιστα κόντεψε να πέσει 3 - 4 φορές στη διάρκεια του αγώνα.

Ο Ισπανός -ζογκλέρ- πρωταθλητής είναι ευτυχισμένος. Η ευτυχία βγαίνει από τα μπατζάκια του. Γελάει σαν μικρό παιδί και ισχυρίζεται πως έφτασε στη νίκη πολύ πιο δύσκολα από όσο φάνηκε σε όλους μας.

«Ειλικρινά νόμιζα πως θα είμαι εντάξει στον αγώνα, αλλά δεν έγινε έτσι. Από την αρχή είχα προβλήματα. Το πρωϊ στο ζέσταμα νόμισα πως το βρήκα, αλλά στον αγώνα ήταν ένα δράμα. Συνεχώς προσπαθούσα να κάνω το μηχανάκι να δουλέψει. Στην προσπάθειά μου σχεδόν έπεσα 3-4 φορές. ήταν ένας εφιάλτης. Μόλις πέρασα τον Ντόβι είπα ωραία. Ας περάσουμε τώρα τον Βάλε, αλλά υπέρβαλα και σχεδόν έπεσα παρά το γεγονός πως φάνηκε πως πέρασα και τον Χόρχε. Είχα αρχίσει να πέφτω από πολύ πριν. Έβαλα τα δυνατά μου όμως και το έσωσα αλλά έπεσα πάλι 4ος. Σταμάτησα λίγο να πιέζω και σκέφτηκα να αλλάξω φιλοσοφία. Δεν έπρεπε να παίρνω τόσα πολλά ρίσκα. Έβαλα το κεφάλι κάτω και τους πέρασα με μεγάλα περιθώρια ασφάλειας. Είχα κοντέψει να πέσω 3-4 φορές! Δεν άξιζε τώρα να πέσω. Στο τέλος είδα τον Ντάνι να έρχεται με φόρα αλλά ευτυχώς είχα κάνει διαφορά ασφαλείας. Έλεγα συνέχεια σε όλον τον αγώνα... Έλα μην πέσεις τώρα, μην πέσεις... και δούλεψε! Δεν έπεσα και κέρδισα. Είμαι τρομερά ευχαριστημένος.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!