Απογοητευμένος ο Ντοβιτσιόζο έχασε πολλούς βαθμούς

Γιώργος Βαρίνος
Απογοητευμένος ο Ντοβιτσιόζο έχασε πολλούς βαθμούς
Κακόκεφος ο Ντόβι που έχασε την επαφή με τον Μάρκεζ στην κορυφή της βαθμολογίας, λέει πως το πρόβλημα ήταν συνολικό και δεν έφταιγε απλώς η επιλογή της μαλακής γόμας.

Ο Ντοβιτσιόζο με εμφανή τον εκνευρισμό του μιλά στους δημοσιογράφους. «Η γόμα πίσω τελείωσε νωρίς! "Έπαιξα" άμυνα όταν με έφτασαν οι άλλοι! Κρίμα, γιατί έχασα αρκετούς βαθμούς!
Το επίπεδο της Χόντα και του Μαρκ είναι υψηλό τώρα και πλέον έχει και καλή ψυχολογία! Βέβαια όλα μπορούν να συμβούν όπως φαίνεται φέτος! Δεν υπάρχουν προγνωστικά μέχρι το τέλος!
Είχα προβλήματα σε τρεις στροφές και δεν μπορούσα να βρω λύση! Στην στροφή 10 η μοτοσυκλέτα δεν έστριβε και το ίδιο συνέβαινε και στην τελευταία! Στην στροφή 15 δεν είχα επιτάχυνση καθώς τα ηλεκτρονικά δεν με άφηναν να επιταχύνω! Δεν πιστεύω πως το πρόβλημα ήταν η επιλογή της μαλακής γόμας! Είχα αυτά τα προβλήματα πολύ πριν τελειώσει η γόμα στο πίσω λάστιχο. Ο Χόρχε κατάφερε να διαχειριστεί καλύτερα τα λάστιχα και αυτό έκανε τη διαφορά, παρά το γεγονός πως έχουμε αρκετά διαφορετικές ρυθμίσεις. Εκείνος χρησιμοποιεί το μεγάλο αεροδυναμικό φέρινγκ και έχει εντελώς άλλες ρυθμίσεις! Δεν μπορούσα να κάνω κάτι... Όταν χάνεις έστω και λίγο σε τρία σημεία της πίστας, δεν μπορείς να ανακάμψεις στη υπόλοιπη, γιατί τα περιθώρια είναι ελάχιστα. Θ πιέσω πολύ στους αγώνες που μένουν και θα δούμε. Τίποτε δεν έχει τελειώσει.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!