Mε άρωμα βενζίνης το Renault Kadjar των 130 ίππων

Γιώργος Βαρίνος
Mε άρωμα βενζίνης το Renault Kadjar των 130 ίππων
Το Renault Kadjar με τον κινητήρα βενζίνης των 130 ίππων είναι ένα ολοκληρωμένο oικογενειακό SUV με άνετους χώρους, ελκυστική εμφάνιση και τιμή που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του υποψήφιου αγοραστή.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Τι κάνεις, όταν έχεις στη γκάμα σου ένα best seller της αγοράς; Πολύ απλά, το δανείζεις και στην άλλη μάρκα του ομίλου, για να αποκτήσει και αυτή ένα compact SUV υψηλών προδιαγραφών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο Renault Kadjar, το οποίο βασίζεται μεν στο άκρως επιτυχημένο Nissan Qashqai, όμως τα δύο μοντέλα διαφοροποιούνται μεταξύ τους όπως η νύχτα με την ημέρα. Για παράδειγμα, το Kadjar διαθέτει μία δική του προσωπικότητα, όσον αφορά στην εξωτερική του σχεδίαση, η οποία τραβά αμέσως τα βλέμματα. Οι σεβαστές διαστάσεις του πεντάθυρου αμαξώματος με μήκος 4,45 μ. κρύβονται επιδέξια από τις καμπύλες του αμαξώματος και η μάσκα με το μεγάλο έμβλημα της μάρκας παραπέμπει άμεσα στην οικογένεια της Renault.

Στο εσωτερικό η κυρίαρχη αίσθηση είναι αυτή της ευρυχωρίας. Οδηγός και συνοδηγός κάθονται πολύ άνετα και με αρκετή απόσταση ο ένας από τον άλλο, κάτι που ισχύει και για τους δύο πίσω επιβάτες, στη διάθεση των οποίων βρίσκονται άφθονοι χώροι για τα γόνατα και τα κεφάλια τους, ακόμη και αν πρόκειται για υψηλόσωμα άτομα. Ο χώρος αποσκευών στέκεται στο ύψος των περιστάσεων με 472 λίτρα χωρητικότητας και σε συνδυασμό με ρεζέρβα ανάγκης. Λειτουργικό αποδεικνύεται και το κάλυμμα στο πορτμπαγκάζ που επιτρέπει να «κρύψεις» κάποια πράγματα από κάτω ή να το αφαιρέσεις. Αξίζει να σημειωθεί και η ύπαρξη μιας πρακτικής χειρολαβής δίπλα από την εταζέρα, με το τράβηγμα της οποίας πέφτουν οι πλάτες των πίσω καθισμάτων. Κατά τα λοιπά η καμπίνα απαρτίζεται από ποιοτικά μαλακά πλαστικά σε σχεδόν όλα τα εμφανή σημεία και μερικά σκληρότερα, εκεί όπου δεν πέφτει συνήθως το μάτι. Η θήκη εμπρός από τον επιλογέα ταχυτήτων βολεύει ακόμη και...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!