H απόλυτη Lamborghini Huracan με τους 620 ίππους (pics & vid)

Πέτρος Πιτσίνης
H απόλυτη Lamborghini Huracan με τους 620 ίππους (pics & vid)
Huracan Super Trofeo Evo ονομάζεται η πιο σκληροπυρηνική εκδοχή του ιταλικού supercar, με αεροδυναμικό πακέτο αγωνιστικών προδιαγραφών και καταιγιστικές επιδόσεις!

Εξελιγμένη από το τμήμα Squadra Corse της Lamborghini, η Huracan Super Trofeo Evo προκαλεί δέος. Η εμφάνισή της είναι ακόμη πιο επιθετική από την «απλή», με αεροδυναμικά βοηθήματα σε κάθε πλευρά του αμαξώματος, σπόιλερ και εισαγωγές αέρα!

Το πακέτο έχει εξελιχθεί με γνώμονα τη βέλτιστη ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες και παράλληλα να προσφέρει όσο το δυνατόν μικρότερη αντίσταση στον αέρα. Πολλά κομμάτια είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα για αντοχή στις πιέσεις και χαμηλό βάρος, ενώ το δάπεδο του αυτοκινήτου είναι επίπεδο για καλύτερη αεροδυναμική.

Σε σύγκριση με τις αδελφές της, η αντίσταση (κινούμενη προς τα εμπρός) έχει μειωθεί κατά 8% και χάρη σε όλα αυτά, είναι 1,5 δευτερόλεπτο γρηγορότερη στην πίστα της Monza. Την κίνηση της Huracan Super Trofeo Evo αναλαμβάνει ο ατμοσφαιρικός V10 των 5.2 λίτρων. Παράγει 620 ίππους και στέλνει την ισχύ στους πίσω τροχούς.

Το σασμάν είναι ένα σειριακό των έξι ταχυτήτων και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 280 χλμ./ώρα, χωρίς η Lamborghini να δίνει ακόμη στοιχεία για την επιτάχυνση του νέου της δημιουργήματος. Οι τιμές στην Ευρώπη θα ξεκινούν από τις 235.000€, όμως αν έχετε την... απλή και θέλετε να πάρετε και την Super Trofeo Evo, υπολογίστε αρκετά περισσότερα στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!