Δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί ο Χάμιλτον

Gazzetta team
Δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί ο Χάμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά να συνεχίσει για όσο μπορεί στη Formula1.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Παρά το γεγονός ότι βαδίζει το 33ο έτος της ηλικίας του, ο Λιούις Χάμιλτον δε δείχνει να σκέφτεται την απόσυρση από την ενεργό δράση. Άλλωστε, υπάρχουν κι άλλοι οδηγοί στη Formula1, που είναι μεγαλύτεροι από εκείνον και δεν έχουν καν τη δυνατότητα να πανηγυρίζουν νίκες και να διεκδικούν τίτλο.

Ο Βρετανός κυνηγάει το τέταρτο της καριέρας του και μόνο να αποσυρθεί δεν έχει σκοπό. «Αν δείτε όλους τους οδηγούς της Formula1 στο παρελθόν, όταν είσα στην κορυφή του κόσμου, τότε έρχεται ο κατήφορος από εκεί και στο εξής. Δεν κερδίζεις τα ίδια λεφτά, δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες επειδή είσαι σε αυτόν τον κόσμο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είμαι εκεί (στους αγώνες) από τα 8 μου και τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια προσπαθώ να δουλεύω πάνω σε αυτό που απολαμβάνω εκτός του αθλήματος, έτσι ώστε όταν σταματήσω να έχω άλλα πράγματα να κάνω.

Κάθε χρόνο αξιολογώ το πλάνο», είπε, αρχικά, σε ό,τι έχει να κάνει με τα μελλοντικά του σχέδια, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ITV, την οποία αναδημοσιεύει το Press Association. Όσο για το αν είναι στα πλάνα του η απόσυρση, ήταν κατηγορηματικός.

«Όχι. Υπάρχουν συζητήσεις γι' αυτό και σίγουρα το σκέφτομαι αρκετές φορές, όταν σκέφτομαι ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα που θέλω να κάνω. Όμως, η μάχη είναι... καυτή αυτή τη στιγμή και τη λατρεύω περισσότερο από ποτέ. Η προπόνηση, η όλη δουλειά που κάνεις σε κάτι και μετά πρέπει να δείξεις τις ικανότητές σου.

Είναι η πιο ωραία αίσθηση που είχα ποτέ, οπότε θα συνεχίσω για όσο το δυνατόν πιο μεγάλο χρονικό διάστημα», πρόσθεσε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής. Άλλωστε, η Mercedes του υπόσχεται ότι θα συνεχιστούν οι επιτυχίες και πως θα εξακολουθεί να φτιάχνει το κορυφαίο μονοθέσιο.

Έτσι, φαίνεται ότι θα έχει στο μυαλό του μόνο την ανανέωση του συμβολαίου του την επόμενη χρονιά, όταν αυτό φτάνει στο τέλος του. Τέλος, να σημειωθεί πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις μεταξύ του 32χρονου και των «ασημί βελών».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!