«Πράσινο φως» για events με τα τωρινά μονοθέσια

Gazzetta team
«Πράσινο φως» για events με τα τωρινά μονοθέσια
Το ΠΣΜΑ άλλαξε τους αγωνιστικούς κανονισμούς της Formula1 και επέτρεψε στις ομάδες να συμμετέχουν στα οποιαδήποτε events και σόου επίδειξης με τα τωρινά μονοθέσια.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Το F1 Live στο Λονδίνο φαίνεται πως... άνοιξε την όρεξη στους ανώτερους της Formula1, ώστε να αλλάξουν τους αγωνιστικούς κανονισμούς, όσον αφορά τα events και τα σόου επίδειξης. Μέχρι τώρα απαγορευόταν στις ομάδες να χρησιμοποιήσουν τα μονοθέσια της ίδιας χρονιάς.

Αυτό άλλαξε από σήμερα, αφού το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού αποφάσισε να προβεί σε αλλαγές. Έτσι, από εδώ και στο εξής άπαντες θα έχουν την ευκαιρία για την παρουσία μονοθεσίων της ίδιας χρονιάς στα προαναφερθέντα events και σόου επίδειξης.

Ωστόσο, παραμένει το όριο των 15 χιλιομέτρων, ενώ τέτοιες επιδείξεις δε θα πρέπει να λαμβάνουν χώρα σε πίστες, που έχουν σχεδιαστεί κι έχουν εγκριθεί για να χρησιμοποιούνται από μονοθέσια της Formula1. Με άλλα λόγια, απορρίπτονται όλες οι πίστες, που βρίσκονταί στο καλεντάρι της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!