Ο χορτοφάγος Χάμιλτον «λατρεύει» να τρώει αλογάκια!

Ο χορτοφάγος Χάμιλτον «λατρεύει» να τρώει αλογάκια!

Ο χορτοφάγος Χάμιλτον «λατρεύει» να τρώει αλογάκια!

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes έκανε στροφή στη διατροφή του και έγινε vegan, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα κατασπαράξει το... άλογο της Ferrari και τον ταύρο της Red Bull, με την πρώτη ευκαιρία! 

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, ο Λιούις Χάμιλτον έχει να αγγίξει κόκκινο κρέας δύο χρόνια και στις αρχές του έτους, απέσυρε και το κοτόπουλο από το διατροφολόγιό του. Πρόσφατα, έκοψε και το ψάρι και έτσι έχει κάνει μια στροφή 180 μοιρών προς τη ζωή του χορτοφάγου! 

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes είπε ότι δεν το κάνει μόνο για τη δική του υγεία και τις αθλητικές του επιδόσεις, αλλά και για λόγους περιβαλλοντολογικούς και συνειδήσεως. Θεωρεί φοβερά βίαιη τη διαδικασία που φέρνει το κρέας στο πιάτο του και για αυτό το λόγο αποφάσισε να σταματήσει να το τρώει. 

Δεν παρέλειψε να προσθέσει στις δηλώσεις του ότι όποιον vegan έχει γνωρίσει παραδέχεται πως ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε ποτέ του ενώ σημειώνει πως δεν θα ήθελε σε δέκα ή είκοσι χρόνια να έχει προβλήματα με την υγεία του, που ενδεχομένως θα προκαλούνταν από αυτού του είδους την τροφή. 

Στο instagram έχει ήδη ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες σχετικές με τη χορτοφαγία και όπως φαίνεται, θα μείνει... βράχος στην απόφαση που πήρε! Πάντως με το προβάδισμα των 28 βαθμών απέναντι στο «αλογάκι» της Ferrari (Φέτελ) και των 101 βαθμών από τον «ταύρο» της Red Bull (Ρικιάρντο), δείχνει έτοιμος να τα «κατασπαράξει», παρά τη vegan διατροφή που ακολουθεί! 

Best of internet