Το Mitsubishi Evolution επιστρέφει

Το Mitsubishi Evolution επιστρέφει

Το Mitsubishi Evolution επιστρέφει

Η «εξέλιξη» της Mitsubishi δεν σταματάει και στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο θα παρουσιαστεί ένα νέο πρωτότυπο, που θα του δώσει το γνωστό για τη φίρμα όνομα! 

Έχουν περάσει περίπου δύο χρόνια από τότε που η Mitsubishi αποφάσισε να αποσύρει το Lancer Evolution από την παραγωγή. Το "Evo" είχε ένα μεγάλο και φανατικό κοινό, όμως πλέον το ιστορικό αυτό όνομα, που είχε τόσες διακρίσεις μέσα και από τους αγώνες, θα χρησιμοποιηθεί από ένα ηλεκτρικό crossover. Ο,τι πιο αντίθετο από το Lancer, δηλαδή!

Παρ΄όλα αυτά ο κωδικός "Evolution" θα επιστρέψει και αυτό από μόνο του είναι ένα σημαντικό γεγονός. Η λέξη σημαίνει «εξέλιξη» στην αγγλική και αυτό μάλλον δείχνει πως το νέο αυτό μοντέλο θα είναι ένας σημαντικός σταθμός για τη μάρκα. Σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει ένα έντονα αεροδυναμικό σχήμα, σημαντικές τεχνολογίες και... ένα κοινό με το «ορίτζιναλ» Evo αφού η κίνηση θα περνά σε όλους τους τροχούς. 

Όπως κι αν έχει, η αυτοκινητοβιομηχανία προχωράει και το μέλλον είναι ηλεκτρικό, για αυτό και η Mitsubishi δείχνει το δρόμο. Κρίνοντας πάντως από την (όχι και τόσο αποκαλυπτική) φωτογραφία που έχουμε στη διάθεσή μας, η σχεδίαση του μοντέλου θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και φουτουριστική, ενώ σίγουρα θα επηρεάσει το σχέδιο των μελλοντικών Mitsubishi. 

Best of internet