Ετοιμάζεται για τη silly season του 2018 η Renault

Gazzetta team
Ετοιμάζεται για τη silly season του 2018 η Renault
Η Renault θέλει να πανηγυρίζει νίκες από το 2019, γι' αυτό ετοιμάζεται για τη silly season του 2018, όπως είπε ο Αλέν Προστ.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Από το 2016 η Renault επέστρεψε στη Formula1 με εργοστασιακή ομάδα και κάνει γρήγορα βήματα για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην κορυφή. Μάλιστα, από το 2019 στο Ένστοουν έχουν σκοπό να πανηγυρίζουν νίκες, γι' αυτό η silly season του 2018 θα είναι σημαντική για τους Γάλλους.

Έτσι, ετοιμάζονται να μπουν με... άγριες διαθέσεις σε αυτήν, αν και ακόμα είναι νωρίς, αφού έχουμε σχεδόν ένα χρόνο μπροστά μας. Άλλωστε, και ο Αλέν Προστ τόνισε ότι η ομάδα του θέλει να είναι καλύτερη απ' ό,τι τώρα.

«Η αγορά των οδηγών είναι σημαντική και είμαστε έτοιμοι για το τέλος του 2018, όταν υπάρχουν πολλοί οδηγοί χωρίς συμβόλαια. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι ως ομάδα, την επόμενη χρονιά θα αποδείξουμε ότι θα είμαστε καλύτεροι από τώρα και πως θέλουμε να είμαστε στην αγορά-κλειδί», δήλωσε ο σύμβουλος της Renault.

Βέβαια, υπάρχει και ο Κάρλος Σάινθ, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του Νίκο Χούλκενμπεργκ το 2018. «Έχουμε τον Κάρλος την επόμενη χρονιά, αλλά παραμένει στην οικογένεια της Red Bull. Όμως, αν αποδίδει καλά και θέλει να μείνει, θα βρούμε μία λύση», πρόσθεσε για τον Σάινθ, που δεν είναι σίγουρος για ποια ομάδα θα τρέξει στη Μαλαισία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!