Oλική αναβάθμιση

Γιώργος Βαρίνος
Oλική αναβάθμιση
Το δημοφιλές μοντέλο ανανεώθηκε με ουσιαστικές παρεμβάσεις στο ντιζάιν και στον εξοπλισμό του, ενώ η ντιζελοκίνητη έκδοση των 109 ίππων πείθει με την ποιότητα και την οικονομική της κατανάλωση.

Τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα της επιτυχημένης GLA προχώρησε η Mercedes σε ένα προσεκτικό φρεσκάρισμα του μικρότερου SUV της. Οι σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις δεν μπορούν να χαρακτηριστούν συγκλονιστικές, ωστόσο αναβάθμισαν συνολικά την εικόνα του μήκους 4,42 μ. αυτοκινήτου. Επί της ουσίας, έχουμε ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, δύο οριζόντια φιλέτα με ορθογώνιες τρύπες στη μάσκα, ζάντες νέου σχεδιασμού και μεγαλύτερη γκάμα εξωτερικών χρωματισμών, όπως επίσης προβολείς LED στον προαιρετικό εξοπλισμό του γερμανικού μοντέλου. Στο πίσω μέρος κάνουν τη διαφορά οι απολήξεις των εξατμίσεων στα δύο άκρα του αμαξώματος, ενώ να τονίσουμε ότι η ανανεωμένη GLA διατίθεται στις γρήγορες εκδόσεις AMG χαμηλωμένη κατά 10 χιλιοστά και με το πακέτο ‘’οff road’’ ανασηκώνεται κατά 30 χιλιοστά, για καλύτερες επιδόσεις εκτός δρόμου.
Ωστόσο υπάρχουν και πολλές στοχευμένες αλλαγές, που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά, όπως είναι για παράδειγμα το άνοιγμα των θυρών και η πρόσβαση στο λουσάτο σαλόνι χωρίς τη χρήση κλειδιού. Επίσης το πίσω καπό ανυψώνεται αυτόματα μόλις διαγνώσει ο αισθητήρας κάποια κίνηση ποδιού κοντά του, ενώ στο εσωτερικό προβλέπονται...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!