Φιλικό προς το περιβάλλον το νέο Jeep Wrangler!

Πέτρος Πιτσίνης
Φιλικό προς το περιβάλλον το νέο Jeep Wrangler!
Η επόμενη γενιά του σκληροτράχηλου 4x4 είναι προ των πυλών και η εταιρεία με τις επτά κάθετες γρίλιες στη μάσκα θα το παρουσιάσει και σε υβριδική έκδοση!

Η αυτοκινητοβιομηχανία εξελίσσεται και τρανό παράδειγμα είναι το Jeep Wrangler, που βάζει... νερό στο κρασί του και εκσυγχρονίζεται. Εννοείται ότι οι κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες και ο χαρακτήρας του θα παραμείνουν ως έχουν, δεν θα συμβεί το ίδιο όμως και με τους κινητήρες.

Τα ενεργοβόρα μοτέρ με τον υψηλό κυβισμό και τη μεγάλη κατανάλωση θα αποτελέσουν παρελθόν και στη βάση της γκάμας θα προστεθεί ένας δίλιτρος τούρμπο βενζίνης. Αργότερα θα έρθει και μια έκδοση με τον ίδιο, κατά πάσα πιθανότητα, κινητήρα και ένα σετ μπαταριών μαζί με έναν ηλεκτροκινητήρα για να βοηθάει.

Έτσι η κατανάλωση θα περιοριστεί και παράλληλα θα μειωθούν και οι ρύποι, με προφανή οφέλη στα τέλη κυκλοφορίας της χώρας μας. Παρ΄όλα αυτά, αν κάποιος είναι της... παλαιάς σχολής και επιμένει στα κυβικά, η Jeep δεν θα τον απογοητεύσει. Το νέο Wrangler θα εφοδιάζεται και με τον 3.6 V6 βενζίνης, αλλά και με τον 3.0 V6 τουρμποντίζελ από το Grand Cherokee.

Η κεντρική φωτογραφία είναι ψηφιακά επεξεργασμένη από ανεξάρτητο σχεδιαστή κι όχι επίσημη του νέου Wrangler.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!