Με επιδόσεις supercar η νέα Mercedes-AMG A45! (pics)

Με επιδόσεις supercar η νέα Mercedes-AMG A45! (pics)

Με επιδόσεις supercar η νέα Mercedes-AMG A45! (pics)

Η επόμενη γενιά του σπορ χάτσμπακ της Mercedes θα έχει... άλλου επιπέδου επιδόσεις, που μέχρι πριν κάποια χρόνια έβρισκες μόνο σε εξωτικά μοντέλα εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ!   

Τα πρώτα καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα εξέλιξης της νέας Mercedes-AMG A45 έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και αν οι φήμες επιβεβαιωθούν, τότε θα μιλάμε για το γρηγορότερο μοντέλο της κλάσης της. 

Πρόσφατα το νέο Audi RS3 την ξεπέρασε σε ισχύ, ορίζοντας τους 400 ίππους ως στόχο και από ότι φαίνεται, η νέα A45 θα τους ξεπεράσει! 

Έτσι η διαδικασία για τα 0-100 χλμ./ώρα δεν θα παίρνει περισσότερα από 4 δευτερόλεπτα για να πραγματοποιηθεί, σε συνδυασμό με το ταχύτατο αυτόματο κιβώτιο που θα συνεργάζεται και το σύστημα τετρακίνησης 4Matic. 

Πάντως, περιμένουμε να μη δούμε διαφορά στο κινητήριο σύνολο που θα χρησιμοποιηθεί αφού κάτω από το καπό μάλλον θα βρίσκεται ο γνωστός τετρακύλινδρος τούρμπο των 2.0 λίτρων! 

Στις φωτογραφίες (που προέρχονται από το Carscoops) βλέπουμε τη νέα Mercedes-AMG A45 με «βαρύ» καμουφλάζ, καθώς είναι στα πρώτα βήματα της εξέλιξής της. Για να μάθουμε περισσότερα επίσημα στοιχεία θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά και συγκεκριμένα, μετά το πρώτο εξάμηνο του 2018. 

Best of internet