310 ίπποι για το SUV της Volkswagen (pics)

Πέτρος Πιτσίνης
310 ίπποι για το SUV της Volkswagen (pics)
Μια σπορ έκδοση του T-Roc ετοιμάζει η Volkswagen, με το αυτοκίνητο εξέλιξης να εντοπίζεται πολύ κοντά στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Η Volkswagen βλέπει χώρο και για μια ισχυρότερη έκδοση του νέου T-Rock, για αυτό ήδη εξελίσσει την "R" παραλλαγή του. Το αυτοκίνητο των φωτογραφιών εκ πρώτης όψεως δεν σε βάζει σε υποψίες, όμως οι μεγάλοι τροχοί και οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, χαρακτηριστικό των Volkswagen R, δείχνουν πως δεν είναι ένα συνηθισμένο T-Roc.

Σίγουρα η έκδοση παραγωγής δεν θα είναι τόσο διακριτική σχεδιαστικά, καθώς θα «φορέσει» διαφορετικό body kit και θα ανασχεδιαστούν κάποια μέρη του αμαξώματος. Κάτω από το καπό, θα κρύβεται ο 2.0 TSI, με απόδοση ορισμένη στους 310 ίππους.

Το σύνολο προέρχεται κατευθείαν από το Golf R, με το κιβώτιο ταχυτήτων να είναι ένα DSG τύπου διπλού συμπλέκτη με επτά σχέσεις. Η μετάδοση της κίνησης θα γίνεται και στους τέσσερις τροχούς από το σύστημα 4Motion της μάρκας, ενώ θα υπάρχουν διαφορές και στο κομμάτι του στησίματος. Νέες αναρτήσεις, μικρότερη απόσταση από το έδαφος και μεγαλύτερα φρένα θα είναι μέσα σε αυτές.

*Φωτογραφίες: Carscoops

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!