Μία McLaren για το Gran Turismo (pics & vid)

Gazzetta team
Μία McLaren για το Gran Turismo (pics & vid)
Η McLaren Ultimate Vision GT είναι αποκλειστικά για το νέο video game Gran Turismo και δείχνει πώς μπορεί να είναι τα μοντέλα της βρετανικής μάρκας μετά το 2030.

Η McLaren δημιούργησε το πιο... extreme μοντέλο της, αλλά αυτό υπάρχει μόνο στον εικονικό κόσμο, αφού προορίζεται αποκλειστικά για την επόμενη έκδοση του γνωστού video game Gran Turismo, με τίτλο «Gran Turismo Sport».

Αυτή θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το PlayStation 4, ενώ το όνομα του ξεχωριστού αυτού μοντέλο είναι Ultimate Vision GT. Ο λόγος για ένα... υπερόπλο, το οποίο... φοράει έναν V8 κινητήρα με twin τούρμπο 4.0 λίτρων και δύο ηλεκτρικούς, που συνολικά αποδίδουν 1134 ίππους και 1275 Nm ροπή. Επίσης, το αμάξωμα διαθέτει ένα ιδιαίτερα προηγμένο ενεργό πρόγραμμα αεροδυναμικής, που δημιουργεί πρόσφυση και κάθετη δύναμη.

Μάλιστα, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τρεις επιλογές, τις Performance, Ulterior και Noir. Τέλος, να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τη McLaren, το ξεχωριστό αυτό μοντέλο μπορεί να αποτελέσει το παράδειγμα για το πώς θα είναι τα hypercars της βρετανικής φίρμας από το 2030 και μετά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!