Βιλνέβ: «Μόνο τον εαυτό του να κατηγορεί ο Φέτελ»

Πέτρος Πιτσίνης
Βιλνέβ: «Μόνο τον εαυτό του να κατηγορεί ο Φέτελ»
Ο Καναδός υποστηρίζει πως ο Φέτελ ήταν υπαίτιος για το ατύχημα της εκκίνησης, που έγινε την περασμένη Κυριακή στη Σιγκαπούρη.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Σίγουρα, οι περισσότεροι έχουν δει την εκκίνηση του Γκραν Πρι στη Σιγκαπούρη, ακόμη κι αν δεν είδαν καν τον αγώνα. Το θέμα με τη σύγκρουση των δύο Ferrari (Φέτελ, Ραϊκόνεν) και του Μαξ Φερστάπεν πήρε διαστάσεις και διαβάσαμε φυσικά, πολλές διαφορετικές απόψεις. Ο Ζακ Βιλνέβ ήρθε να προσθέσει και τη δική του, μέσα από την ιστοσελίδα motorsport.com.

Για την ακρίβεια, είπε: «Μόνο τον εαυτό του να κατηγορεί ο Φέτελ. Αν ξεκινήσεις και ακολουθήσεις τέτοια πορεία, το πιο πιθανό είναι κάτι να συμβεί, γιατί δεν βλέπεις τι γίνεται πίσω σου. Όλοι το κάνουν αυτό στις εκκινήσεις, το βλέπεις και στη Formula 4, στη Formula 3, κλείνουν προς τη γραμμή. Αν το κάνεις, πληρώνεις το τίμημα.

Όταν παλεύεις για ένα πρωτάθλημα δεν μπορείς να παίρνεις ρίσκα σαν αυτό. Δεν έχει σημασία αν μπορούσε να δει τον Κίμι ή όχι. Στο μυαλό του δεν ήξερε αν εκεί βρισκόταν δύο ή τρία αυτοκίνητα. Ήξερε ότι είχε μια μέτρια εκκίνηση και ότι κάποιοι άλλοι θα έφευγαν καλύτερα από εκείνον. Για αυτό έκλεισε. Πιστεύοντας ότι θα κόψουν ταχύτητα. Οπότε όχι, κατέληξε σε τρακάρισμα. Μη δίνει τις ευθύνες στον Φερστάπεν, αυτός απλώς βρισκόταν εκεί».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!