Οι «ιπτάμενοι» και τα… τέρατα στο 9ο Motor Festival (pics)

Gazzetta team
Οι «ιπτάμενοι» και τα… τέρατα στο 9ο Motor Festival (pics)
Πλούσιο αναμένεται το θέαμα στο 9ο Motor Festival, καθώς και να λάβουν μέρος «ιπτάμενοι» και... τέρατα, όπως μας λένε οι διοργανωτές.

Για την 9η έκδοση του Motor Festival ετοιμάζεται η εταιρεία που το διοργανώνει, Magic Lamp. Το event θα διεξαχθεί την τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου και την πρώτη του Οκτωβρίου στο Πανηπειρωτικό Στάδιο των Ιωαννίνων, με το θέαμα να είναι πλούσιο, όπως υπόσχονται οι διοργανωτές.

Μάλιστα, μας λένε ότι θα λάβουν μέρος στη γιορτή «ιπτάμενοι» και... τέρατα, ώστε να προσφέρουν μία... άγρια ομορφιά στην εκδήλωση. Για τους «ιπτάμενους» γίνεται λόγος για τους Λευτέρη Πίππο, Νώντα Λογοθέτη σε μία μάχη Trial εναντίον Freestyle Motocross, ενώ έτοιμοι για... ψηλές πτήσεις είναι και οι Βασίλης Σιαφαρίκας, Άκης Ανδρέου.

Ο Νώντας Λογοθέτης, είναι ο κορυφαίοος Έλληνας αθλητής του επαγγελματικού freestyle motocross, ο μοναδικός στην Ελλάδα που κατάφερε τη φιγούρα backflip σε απόσταση 20 μέτρων, ο Λευτέρης Πίππος είναι ο μοναδικός που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα τόσο στην ταχύτητα όσο και στο trial και ο Βασίλης Σιαφαρίκας είναι ο 12 φορές πρωταθλητής στο Greek Enduro Champion.

Μαζί τους ο Άκης Ανδρέου, με το πιο ιστορικό show της μοτοσυκλέτας, τον πασίγνωστο «Γύρο του θανάτου». Και οι τέσσερις έρχονται για να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα κόκκινα. Όσο για τα... τέρατα, το θέαμα πάει σ' άλλο επίπεδο. «Οptimus Prime VS Godfather the big Battle», τα δύο μεγάλα φορτηγά των Μανώλη Φαρμάκη Ακης σε σόου «που ούτε μπορείτε να διανοηθείτε», σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Βέβαια, σε όλα αυτά θα προστεθούν οι κορυφαίοι οδηγοί του drift, τα σόου 4Χ4, καθώς και τα fire show, Djs events, Dance show, fireworks και πολλοί διαγωνισμοί. Ακόμη στο Πανηπειρωτικό Στάδιο παρόντες θα είναι τρεις μεγάλοι αθλητικοί Σύλλογοι με μεγάλη ιστορία, οι ΕΛΕΤΑ και ΛΕΜΙ Ιωαννίνων και ο ΣΜΑΚ Κοζάνης.

Αυτοί θα φέρουν ακόμη πιο κοντά περισσότερους φίλους και λάτρεις των μηχανοκίνητων σπορ. Παράλληλα οι θεατές που θα βρεθούν στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν στην αρένα του Motor Festival και να απολαύσουν τα νέα μοντέλα της OPEL by Tolis Motors (επίσημος υποστηρικτής της διοργάνωσης), τα οποία θα είναι διαθέσιμα για test drive.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το 9o Motor Festival γίνεται για πρώτη φορά στα Γιάννενα, ενώ αρωγός στη μεγαλύτερη γιορτή του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας (και όχι μόνο) στη χώρα μας είναι η Περιφέρεια Ηπείρου, με κύριους υποστηρικτές τον Δήμο Ιωαννίνων και τον Αθλητικό Όμιλο «Πήγασος» Κυψέλης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Motor Festival στο Facebook (https://www.facebook.com/motorfestival.gr/).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!