Από το ίντερνετ έμαθε τα νέα ο Πάλμερ

Gazzetta team
Από το ίντερνετ έμαθε τα νέα ο Πάλμερ
Ο Τζόλιον Πάλμερ αποκάλυψε πως έμαθε για την απομάκρυνσή του από τη Renault μέσω διαδικτύου.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Δεν έχει θέση στη Renault το 2018 ο Τζόλιον Πάλμερ. Οι Γάλλοι δεν είναι ευχαριστημένοι με τον Βρετανό, γι' αυτό και αναζήτησαν τον αντικαταστάτη του. Τελικά, τον βρήκαν στο πρόσωπο του Κάρλος Σάινθ, όμως φαίνεται ότι δεν ενημέρωσαν τον Πάλμερ.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι τα έμαθε όλα από το διαδίκτυο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και όχι από την ίδια του την ομάδα. «Το ήξερα, όταν το διάβασα στο διαδίκτυο. Αυτό με στεναχωρεί λίγο και δεν ξέρω ποιος το δημοσίευσε στα μέσα ενημέρωσης, αλλά ειλικρινά αυτό δεν αλλάζει τα δεδομένα.

Γνώριζα ότι η ομάδα έψαχνε τριγύρω επειδή είναι δύσκολη χρονιά για μένα. Όμως, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί μέχρι να γίνει», είπε ο 26χρονος πιλότος. Όσο για το μέλλον του, φέρεται να μπαίνει στη λίστα με τους υποψήφιους για τον αντικαταστάτη του Φελίπε Μάσα στη Williams, όπου ήδη βρίσκεται ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Πάλμερ ξεκαθάρισε ότι είναι αποφασισμένος να εκτίσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του, που σημαίνει ότι δε θα αντικατασταθεί σε κάποιο από τα εναπομείναντα Γκραν Πρι. Όλα αυτά, τη στιγμή που στη Σιγκαπούρη πήρε τους πρώτους βαθμούς του στη σεζόν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!